Voormalig politiebureau te Hardinxveld-Giessendam
Molenstraat 8
te Hardinxveld-Giessendam

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Molenstraat 8, 3371 AH Hardinxveld-Giessendam
Huidig gebruik:
Kantoor
Bestemming:
Maatschappelijk
Oppervlakte (BVO):
ca. 241 m²
Bouwjaar:
ca. 1967

Verkocht: voormalig politiebureau aan de Molenstraat 8 te Hardinxveld-Giessendam

Let op: dit object wordt aangeboden door de Nationale Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Dit was een unieke kans om het voormalig politiebureau van Hardinxveld-Giessendam te kopen. Het pand is gelegen aan de noordzijde van Hardinxveld-Giessendam, nabij het treinstation Hardinxveld-Giessendam. In de directe omgeving bevindt zich enkel woningbouw.

Het pand heeft een oppervlakte van 241 m┬▓, verdeeld over twee bouwlagen en is voorzien van een afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde. Ook het pad achter de omheining behoort tot de verkoop. Hier is een recht van overpad op gevestigd ten gunste van het naastgelegen perceel.

Het pand werd aangeboden door middel van een gestructureerd verkoopproces met mogelijkheid tot onderhandse biedingen tot en met woensdag 4 oktober 2017 en een online biedingsfase, welke heeft plaatsgevonden op donderdag 5 oktober 2017 vanaf 09:30 uur via de website Nationalevastgoedveiling.nl

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Cushman & Wakefield
Contactpersoon: Dhr. B. Hermans
Telefoon: 020 840 73 00
E-mailadres: politie@cushwake.com

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod