Voormalig politiebureau te Geleen
Mauritslaan 140
te Geleen

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Mauritslaan 140, 6161 HZ Geleen
Huidig gebruik:
Kantoor
Bestemming:
Maatschappelijk
Oppervlakte (BVO):
ca. 885 m²
Bouwjaar:
ca. 1999

Verkocht: voormalig politiebureau aan de Mauritslaan 140 te Geleen

Let op: dit object wordt aangeboden door de Nationale Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Het voormalig politiebureau van Geleen is verkocht. Het pand is gelegen aan de noordwestzijde van Geleen, vlakbij de doorgaande Westelijke Randweg en het treinstation Geleen-Lutterade. In de directe omgeving bevindt zich voornamelijk woningen met kleinschalige detailhandel en een supermarkt.

Het pand heeft een oppervlakte van ca. 885 m² en bestaat uit één bouwlaag op de begane grond. Boven het voormalige politiebureau is een appartementencomplex gevestigd. In het pand zijn parkeerplaatsen aanwezig die bereikbaar zijn per helling vanaf de Mauritslaan.

Het pand werd aangeboden door middel van een gestructureerd verkoopproces met mogelijkheid tot onderhandse biedingen tot en met woensdag 4 oktober 2017 en een online biedingsfase, welke heeft plaatsgevonden op donderdag 5 oktober 2017 vanaf 11:00 uur via de website nationalevastgoedveiling.nl

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering (huidige status)

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Cushman & Wakefield
Contactpersoon: Dhr. B. Hermans
Telefoon: 020 840 73 00
E-mailadres: politie@cushwake.com

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod