Voormalig politiebureau te Geertruidenberg
Amerweg 15
te Geertruidenberg

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Amerweg 15, 4931 NC Geertruidenberg
Huidig gebruik:
Kantoor
Bestemming:
Maatschappelijk
Bouwjaar:
ca. 2003

Verkocht: voormalig politiebureau aan de Amerweg 15 te Geertruidenberg

Let op: dit object wordt aangeboden door de Nationale Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Een unieke kans om het voormalig politiebureau van Geertruidenberg te kopen. Het pand is gelegen aan de zuidkant van Geertruidenberg, tussen de Provinciale weg N623 en het bedrijventerrein langs rivier de Donge. In de directe omgeving bevindt zich enkel bedrijvigheid.

Het pand heeft een oppervlakte van 1.058 m┬▓, verdeeld over twee bouwlagen en is voorzien van een ruim, afgesloten parkeerterrein aan de rechterzijde. In het pand zijn tevens parkeerplaatsen aanwezig die bereikbaar zijn vanaf het parkeerterrein middels vier overheaddeuren.

Het pand werd aangeboden door middel van een gestructureerd verkoopproces met mogelijkheid tot onderhandse biedingen tot en met woensdag 4 oktober 2017 en een online biedingsfase, welke heeft plaatsgevonden op donderdag 5 oktober 2017 vanaf 10:00 uur via de website nationalevastgoedveiling.nl

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering (huidige status)

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Cushman & Wakefield
Contactpersoon: Dhr. B. Hermans
Telefoon: 020 840 73 00
E-mailadres: politie@cushwake.com

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod