Vrijstaande woning Halsterseweg nr. 14 en bouwperceel nr. 18
Halsterseweg
te Lepelstraat

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Halsterseweg, 4664 TD Lepelstraat
Huidig gebruik:
Wonen en Agrarisch gebruik
Bestemming:
Wonen en Agrarisch gebruik
Oppervlakte (BVO):
ca. 513 m²
Perceelgrootte:
ca. 03.94.70 ha
Bouwjaar:
ca. 1938

Verkocht via makelaar: Halsterseweg 14 en 18 te Lepelstraat

Lepelstraat is een dorp in de gemeente Bergen op Zoom. Lepelstraat heeft rond de 2300 inwoners en circa 30% van het land wordt gebruikt als agrarisch gebied. Lepelstraat was voor 1997 een deel van de gemeente Halsteren.

Zowel de woning met bijgebouwen aan Halsterseweg 14 als de bouwkavel aan Halsterseweg 18 zijn in het buitengebied gelegen, aan de rand van de rijksweg A4, tussen Lepelstraat en Steenbergen. Zo kunt u dus eenvoudig gebruik maken van de faciliteiten van beiden kernen. Het unieke aan deze locatie is bovendien de ligging tegenover Landgoed Dassenberg!

Halsterseweg 14 betreft een nog te renoveren vrijstaande woning met aan de voorzijde zicht op een bosrijk gebied en aan de achterzijde grenzend aan grasland. Op het perceel staan tevens een schuur/berging, een eenvoudige carport en een hondenhok.

Halsterseweg 18 betreft een bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw en maakt onderdeel uit van het totale perceel Halsterseweg 14 en 18 van circa 3.94.70 hectare.

Wij hebben de voorkeur om dit object (dus de woning én de bouwkavel en de agrarische grond) in eens verkopen. Mocht u echter enkel interesse hebben in een gedeelte van dit object, vernemen wij dat tevens graag van u.

Meer informatie over het object vindt u op Klijsen

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Klijsen Makelaars & Taxateurs
Contactpersoon: Mevrouw I. Aerst-van Delft
Telefoon: 0162-426348
E-mailadres: info@klijsen.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod