Woning Zoekweg 6 te Steenbergen
Zoekweg 6
te Steenbergen

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Zoekweg 6, 4651 PS Steenbergen
Huidig gebruik:
Wonen en Agrarisch met waarden
Bestemming:
Agrarisch
Oppervlakte (BVO):
ca. 209 m²
Perceelgrootte:
ca. 1.21.35 ha
Bouwjaar:
ca. 1830

Verkocht via makelaar: Woning Zoekweg 6 te Steenbergen

Het object is verkocht via de makelaar op 7 juni 2018 aan 4Evergreen B.V.

Agrarisch object bestaande uit een vrijstaande woning met karakteristieke details en een zeer royale schuur met aanhorigheden op een perceel van maar liefst 1.21.35 hectare!

De Zoekweg en omgeving
De Zoekweg is in het buitengebied gelegen, aan de oostzijde van de rijksweg A4, tussen Steenbergen en Dinteloord. Steenbergen is een gemeente in de provincie Noord-Brabant, met ruim 20.000 inwoners. Op 1 januari 1997 is de gemeente Steenbergen in haar huidige vorm ontstaan door fusie van de voormalige gemeente Dinteloord en Prinsenland, Nieuw-Vossemeer en Steenbergen. De kerkdorpen De Heen, Kruisland en Welberg behoorden al bij Steenbergen, zodat de nieuwe gemeente uit zes kernen bestaat. Elk met een eigen karakter. De gemeente Steenbergen is van oorsprong een agrarische gemeente. In 1272 verkreeg de ‘Nassaustad’ Steenbergen stadsrechten. Er is een rijk en gevarieerd winkelbestand, er zijn goede horecavoorzieningen en er is een wekelijkse markt. Op het gebied van onderwijs is Steenbergen zelfvoorzienend. Er zijn diverse basisscholen en voortgezet onderwijs aanwezig. Naast agrarische ontwikkelingen, onder andere in de glastuinbouw, kent Steenbergen een sterke industriële bedrijvigheid. Steenbergen ligt aan de rijksweg A4 en is ook over het water goed bereikbaar. De haven en jachthaven reiken tot in het centrum van de stad. Steenbergen is gunstig gelegen tussen de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en staat in goede verbinding met het Zeeuwse Deltagebied.

BELANGRIJK OM TE WETEN is dat er een AGRARISCHE BESTEMMING op rust en het object derhalve bestemmingsplan technisch gezien NIET GESCHIKT VOOR PARTICULIERE BEWONING.

De vraagprijs is € 325.000,-.

Interesse in deze woning? Meer informatie over het object verwijs ik u naar Klijsen Makelaars

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Klijsen Makelaars & Taxateurs
Contactpersoon: Mevrouw I. Aerts-Van Delft
Telefoon: 0162-426348
E-mailadres: info@klijsen.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod