Woning Zoekweg 7 te Steenbergen
Zoekweg 7
te Steenbergen

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Zoekweg 7, 4651 PS Steenbergen
Huidig gebruik:
Wonen en Agrarisch met waarden
Bestemming:
Wonen en Agrarisch met waarden
Oppervlakte (BVO):
ca. 189 m²
Perceelgrootte:
ca. 00.83.30 ha
Bouwjaar:
ca. 1950

Verkocht via makelaar: woning Zoekweg 7 te Steenbergen

“Louisa Hof”, een woning met karakter!
Deze te renoveren en te moderniseren royale, karakteristieke vrijstaande woning ‘Louisa Hof’ dateert van bouwjaar 1950, heeft een riante tuin rondom en een dubbele vrijstaande garage met berging en dat alles op een perceel van circa 8.330m².
Direct aan de overzijde van de weg zijn glastuinbouwbedrijven gelegen en aan de achterzijde grenst de A4. De woning kent een gunstige ligging ten opzicht van het centrum van Steenbergen, deze is in 5 minuten te bereiken (met de fiets in ca. 12 minuten).

De woning met een woonoppervlak van 189m² beschikt zowel binnen als buiten over karaktervolle elemen¬ten, men kan hierbij denken aan paneeldeuren, een balkon, het metselverband waarin de woning is gebouwd, de fraaie raamverdeling met luiken en de grote bomen bij de entree van de woning.
U dient echter wel rekening te houden met de slechte staat van onderhoud van de opstallen op het betref¬fende perceel. Zo zijn er ter plaatse van de woning onder meer in diverse ruimten schimmelplekken, dan wel lekkagesporen aanwezig, zijn ruiten en plafonds kapot en is de vloerverwarming defect. Ter plaatse van de berging (aangrenzend aan de garage) is het dak zeer slecht en dient vervangen te worden.

De vraagprijs: € 315.000,-

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Klijsen Makelaars & Taxateurs
Contactpersoon: Mevr. Irma Aerts-Van Delft
Telefoon: 0162426348
E-mailadres: info@klijsen.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod