Bouwkavel op bedrijventerrein met horeca mogelijkheid
Redoute
te Groenlo

Verwacht
Groenlo F 1322 0

Objectinformatie

Adres:
Redoute, 7141 Groenlo
Huidig gebruik:
Agrarisch
Bestemming:
Bedrijvenpark achterhoek oost
Perceelgrootte:
ca. 8.155 m²

Bouwkavel op het bedrijventerrein Laarberg te Groenlo

Binnenkort start het Rijksvastgoedbedrijf met de openbare inschrijving zonder voorselectie van een bouwkavel op het bedrijventerrein Laarberg te Groenlo.

Omschrijving
De bouwkavel heeft een oppervlakte van 8.155 m2 en is kadastraal bekend als Groenlo F 1322. De kavel ligt gedeeltelijk binnen de historische circumvallatielinie, archeologische restanten van deze aarden fortificatie in de bodem zijn in het kader van de erfgoedwet beschermd.

Het perceel ligt aan de noordkant van bedrijventerrein Laarberg-Groenlo. Bedrijventerrein Laarberg is grotendeels bezet door maakindustrie, logistieke bedrijven en zakelijke dienstverlening. Het bedrijventerrein heeft een eigen afslag vanaf de N18 en ligt dicht bij de grens met Duitsland.

Op de noordelijke strook van het bedrijventerrein is een bestemmingsplan uit 2000 van kracht: Bedrijvenpark Achterhoek Oost. Het bestemmingsplan laat voor perceel Groenlo F 1322 bedrijven toe uit categorie I met milieucategorie 1-3. Daarnaast kan deze locatie worden ingevuld met horeca (maximaal 1000 m2 ), dit is de enige horeca locatie op dit bedrijventerrein.

Mogelijkheden en bestemming of functie
Voor nadere informatie over het vigerend bestemmings- of omgevingsplan wordt verwezen naar de website van de gemeente Oost Gelre en het Omgevingsloket (Digitale Stelsel Omgevingswet (DSO)) https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/ en voor zover (nog) niet zichtbaar in DSO naar de website https://www.ruimtelijkeplannen.nl/.

Verkoopprocedure
Het Rijksvastgoedbedrijf treft op dit moment de voorbereidingen voor de openbare verkoop van het perceel Groenlo F 1322. U kunt zich registreren op Biedboek.nl en aanmelden voor de mailalert. U ontvangt dan automatisch bericht als de status wijzigt. Wanneer het object de status "Te Koop" heeft is meer informatie beschikbaar.

Vragen kunt u stellen via biedboek@rijksoverheid.nl.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (36 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: dhr. J. de Lange
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod