Vrijstaande woning met dubbele garage en tuin op het zuiden gelegen aan de
Rijksweg 113
te Rijen

Te koop

Vanaf 14 mei 2024 tot 27 augustus 2024 is het digitale Biedboek beschikbaar.

Bestel het biedboek
0

Objectinformatie

Adres:
Rijksweg 113, 5121 RD Rijen
Huidig gebruik:
Woning
Bestemming:
Woning
Oppervlakte (BVO):
ca. 371 m²
Perceelgrootte:
ca. 2.246 m²
Bouwjaar:
ca. 1930

Vrijstaande woning aan de Rijksweg 113 te Rijen

Het Rijksvastgoedbedrijf biedt te koop aan via openbare inschrijving zonder voorselectie een vrijstaande woning met vrijstaande berging, tuin op het zuiden, dubbele garage en ruime parkeergelegenheid op eigen grond. Kadastraal bekend gemeente Gilze en Rijen, sectie D, nummers 2085 en 2259, respectievelijk groot 1.985 m² en 261 m².

Omschrijving
Deze bungalow heeft twee gescheiden woongedeelten welke met elkaar verbonden zijn. De woning heeft twee woonkamers, twee (woon)keukens, twee badkamers, zes slaapkamers, twee werkkamers, een wijnkelder en een aangebouwde royale serre. De privacy biedende ruim 40 meter diepe achtertuin is gelegen op het zuiden, heeft een stenen berging en een houten tuinhuis/blokhut. Het erf is afgesloten met een oprit voorzien van een elektrisch bedienbare schuifpoort. Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en een dubbele garage. De woning beschikt over twee meterkasten en twee HR cv combi-ketels.

Ligging
De woning is gelegen aan de rand van de vliegbasis in een bosrijke omgeving centraal aan de oude verbindingsweg tussen Breda en Tilburg en op loopafstand van het centrum Rijen met uitstekende voorzieningen, een treinstation, winkels en basisonderwijs. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de A16, A27 en de A58.

Mogelijkheden en bestemming
Conform het bestemmingsplan Buitengebied van de gemeente Gilze en Rijen, vastgesteld op 1 juli 2013 is de bestemming Wonen met gebiedsaanduiding, Milieuzone - geluidsgevoelige functie - 3 (50 dB(A)-contour), IHCS 1, Overig - agrarisch verbredingsgebied en Vrijwaringszone - ILS 9.

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan wordt verwezen naar de website van de gemeente en naar het Omgevingsloket (Digitale Stelsel Omgevingswet (DSO)) en voor zover (nog) niet zichtbaar in DSO naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Verkoopprocedure
Het object zal verkocht worden via openbare inschrijving zonder voorselectie met voorwaardelijke en onvoorwaardelijke biedingen.

Een uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure en -voorwaarden vindt u in het biedboek. Dit kunt u kosteloos bestellen via deze pagina.

Belangrijke datums
14 mei 2024: start openbare inschrijving
27 augustus 2024 11.00 uur: uiterlijk uitbrengen van een bieding
10 september 2024: beoogde gunning

Vragen kunt u stellen via biedboek@rijksoverheid.nl.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase (huidige status)
  •  Gunningsfase
  •  Koopovereenkomst
  •  Levering

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: De heer G. Klerx
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl
Website: Rijksvastgoedbedrijf

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod