Natuurterrein
te Bunnik

Te koop
0

Objectinformatie

Huidig gebruik:
Natuur- en extensief recreatieterrein
Bestemming:
Natuur
Perceelgrootte:
ca. 45.938 m²

Natuurterrein te Bunnik

Let op: dit object is geplaatst in opdracht van provincie Utrecht en valt daarmee buiten de procedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met makelaar Breeschoten & Vernooij.

Omschrijving
De Provincie Utrecht verkoopt een prachtig gelegen perceel natuurgrond en extensief recreatieterrein nabij de Achterdijk/Koningsweg in Bunnik. Het perceel is duurzaam ingericht t.b.v. natuurontwikkeling.

Het terrein is in het kader van de herinrichting van de N411 Koningsweg aangewezen als natuurterrein om de gewenste verbindingszone tussen de Kromme Rijn en Fort Vechten te realiseren. De vegetatie bestaat uit kruidenrijk grasland met ruigte. Daarnaast zijn diverse recreatieve voorzieningen aangelegd waaronder een wandelpad, een voetgangersbrug en een natuurspeelplaats. Het wandelpad sluit aan op de Koningslaan. In 2022 zijn er op een deel van het perceel kersen-, peren- en appelbomen geplant.

Ervaring met natuurbeheer, toekomstperspectief en motivatie van de inschrijver zijn zwaarwegende gunningscriteria.

Ligging
Het terrein is gelegen op een bijzondere locatie op steenworp afstand van de stad Utrecht. In de directe omgeving van de kavel bevinden zich onder andere landgoed Amelisweerd, restaurant Vroeg en Fort Vechten. De kavel is gelegen ten westen van Bunnik nabij de kruising Achterdijk/Koningslaan en het treinspoor. Het terrein is zelfstandig ontsloten op de Koningslaan via diverse wandel- en beheerpaden.

Mogelijkheden en bestemming
Het terrein is te gebruiken als natuurterrein en heeft een natuurbestemming.

Verkoopprocedure
De percelen worden door de Provincie Utrecht verkocht door middel van een openbare verkoop per inschrijving. De inschrijving sluit op woensdag 5 juni 2024 om 12:00 uur bij notaris Van Benthem & Keulen B.V. in Utrecht. Een uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure, (inschrijvings)voorwaarden en overige informatie over de kavel zijn terug te vinden in de verkoopdocumentatie via de website van de makelaar.

Belangrijke data
23 april om 10u : bezichtiging
14 mei: start inschrijving
5 juni om 12u: sluiting van de inschrijving

Meer informatie kunt u opvragen via de website van de makelaar.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (7 MB)

Contactgegevens

Breeschoten & Vernooij
Contactpersoon:
Telefoon: 030-6777330
E-mailadres: info@breeschotenenvernooij.nl
Website: Breeschoten & Vernooij

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod