Bedrijfslocatie op Lelystad Airport Businesspark
Pascallaan ong.
te Lelystad

Verwacht
0

Objectinformatie

Adres:
Pascallaan ong., 8218 NJ Lelystad
Huidig gebruik:
Tijdelijk beheer
Bestemming:
Bedrijventerrein
Perceelgrootte:
ca. 156.860 m²

Topklasse bedrijfslocatie op Lelystad Airport Businesspark

Let op: dit object is geplaatst in opdracht van gemeente Lelystad en valt daarmee buiten de procedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met OMALA N.V. via info@lelystadairportbusinesspark.nl.

Omschrijving
Wij hebben ca. 16 ha ontwikkelruimte beschikbaar voor bedrijven met een positieve impact op brede welvaart én op ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid. Op Lelystad Airport Businesspark komt een bedrijfskavel van maar liefst 16 ha te koop en direct uitgeefbaar. Gesitueerd aan de A6 en prima ontsloten. Uniek in Nederland qua oppervlakte én directe beschikbaarheid.

In het nieuwe land ontwikkelt zich een nieuwe cluster van economische activiteit en kennisintensieve maakindustrie die ruimte krijgt om een stuwende en leidende rol te spelen bij de grote transities van de komende decennia: energietransitie, voedseltransitie, verduurzaming en circulariteit, bouwinnovatie, nieuwe materialen, elektrisch vliegen en re-shoring.

Ligging
Het perceel is gelegen op Lelystad Airport Businesspark, ontsloten via de Pascallaan, Ochoaweg en de nog aan te leggen westelijke ontsluitingsweg.

Mogelijkheden en bestemming
De kavel maakt deel uit van het bestemmingsplangebied Larserknoop en heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein-2’ (maximaal bebouwingspercentage 100%, maximale bouwhoogte 20 m, toegestane bedrijven t/m categorie 3.2).

Verkoopprocedure
OMALA treft op dit moment voorbereidingen voor een openbare verkoop met voorselectie. Eventuele voorinteresse kunt u kenbaar maken via info@lelystadairportbusinesspark.nl. Wanneer het object de status "Te Koop" heeft is meer informatie beschikbaar.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

OMALA N.V.
Contactpersoon: Onno Zwart
Telefoon: 0320 82 02 16
E-mailadres: info@lelystadairportbusinesspark.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod