Een oppervlakte grond langs de rechteroever van de Oude Maas te Barendrecht
Onbekend
te Barendrecht

Gegund

Voornemen tot overeenkomst gesloten op dinsdag 2 april 2024, 12:00 uur.

Fotokaart 0

Objectinformatie

Adres:
Onbekend, Barendrecht
Huidig gebruik:
Recreatie - modelvliegen
Bestemming:
Recreatie - oeverzone
Perceelgrootte:
ca. 35.407 m²

Perceel grond ten behoeve van het modelvliegen te Barendrecht

Update 2 april 2024: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartij.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat een huurovereenkomst sluiten voor een perceel grond gelegen langs de rechteroever van de Oude Maas tussen kmr. 989.2 en 989.5 te Barendrecht met de duur van één jaar met verlenging van telkens één jaar.

Andere partijen konden voor dinsdag 2 april 2024, 12:00 uur kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie. Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie
De locatie is gelegen op een gedeelte van het perceel, kadastraal bekend: gemeente Barendrecht, sectie C, nummer 1084 gedeeltelijk.
Het betreffende perceel is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt volgens een recreatieve bestemming.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locatie sluit het Rijksvastgoedbedrijf een huurovereenkomst met de beoogde wederpartij. Op dit contract zijn de bijbehorende algemene voorwaarden van toepassing (Algemene voorwaarden 2020 ongebouwde onroerende zaken RVB). Het gaat hierbij om een contract met een gebruiksperiode van één jaar met verlenging van telkens één jaar. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Voornemen tot Overeenkomst
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomst aan met de beoogde wederpartij. Het voornemen tot overeenkomst heeft het Rijksvastgoedbedrijf gepubliceerd.
Andere partijen konden kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf interesse te hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie.
Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie (huidige status)
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (33 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon: Mevr. P. Poppelaars
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod