Diverse meldingen sectie Verhuur, Medegebruik en Recreatie
te Diverse plaatsen

Gegund

De meldingenlijst is gesloten op dinsdag 2 april 2024, 12:00 uur.

0

Objectinformatie

Huidig gebruik:
Diverse overeenkomsten
Bestemming:
Diverse bestemmingen

Meldingen

Update 2 april 2024: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat onderstaande overeenkomsten sluiten met de beoogde wederpartijen, omdat deze locaties voldoen aan een of meerdere gestandaardiseerde argumenten en het voor deze ingebruikgevingen minder doelmatig is een volledige openbare inschrijvingsprocedure op te starten. Achter de meldingen staan een of meerdere nummers die verwijzen naar de betreffende argumenten. Een toelichting op deze argumenten kunt u vinden in de ‘toelichting gestandaardiseerde argumenten’ die te downloaden is via de downloadknop.

Andere partijen konden voor dinsdag 2 april 2024, 12:00 uur hun interesse kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben voor het verkrijgen van een overeenkomsten voor deze locaties. Er hebben zich geen andere partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locaties geen openbare inschrijving starten.

Locaties
Voor de volgende locaties gaat het Rijksvastgoedbedrijf overeenkomsten aan met de beoogde wederpartijen en wordt volstaan met deze publicatie:

• Een oppervlakte grond op de Oestendam te Tholen, kadastraal bekend gemeente Tholen, sectie K, nummer 354 gedeeltelijk, ten behoeve van het plaatsen, hebben en onderhouden van vier bankjes, zaaknummer 6667187, argument 1.A gebruik met een lage tegenprestatie (tot € 1.500,-) en kleine oppervlakte (max 1 ha);

• Een oppervlakte grond deel uitmakend van Legerplaats Harskamp, kadastraal bekend gemeente Otterio, sectie G, nummer 2622 gedeeltelijk, ten behoeve van het hebben en onderhouden van een muziektent, het gebruik van het gazon en het plaatsen van vier mobiele lichtmasten voor het houden van muziekuitvoeringen en oefeningen, zaaknummer 1476829, argument 1.A gebruik met een lage tegenprestatie (tot € 1.500,-) en kleine oppervlakte (max 1 ha);

• Een oppervlakte water in de Waddenzee, kadastraal bekend gemeente Vlieland, sectie C, nummers 8 en 9 gedeeltelijk, ten behoeve van het hebben en behouden van vier tree-reefs, elk bestaande uit acht structuren van fruitbomen en één paal, zaaknummer 6289389, argument 1.A gebruik met een lage tegenprestatie (tot € 1.500,-) en kleine oppervlakte (max 1 ha).

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locaties vestigt het Rijksvastgoedbedrijf overeenkomsten met de beoogde wederpartijen. Op deze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locaties marktconforme tegenprestaties in rekening.

Melding
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomsten aan met de beoogde wederpartijen. Om andere partijen de gelegenheid te geven hun interesse voor de locaties kenbaar te maken publiceert het Rijksvastgoedbedrijf deze meldingenlijst.

Deze meldingenlijst is gesloten op dinsdag 2 april 2024 Voor die tijd konden partijen hun beargumenteerde interesse kenbaar hebben gemaakt.

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (268 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon:
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod