Muziekfestival op de Brouwersdam
Brouwerdam Buitenzijde
te Scharendijke Schouwen-Duiveland

Gegund

Voornemen tot overeenkomst is gesloten op dinsdag 2 april 2024, 12:00 uur.

0

Objectinformatie

Adres:
Brouwerdam Buitenzijde, Scharendijke Schouwen-Duiveland
Huidig gebruik:
Zeewering
Bestemming:
Waterkering
Perceelgrootte:
ca. 13.58.67 ha

Muziekfestival 2024

Update 2 april 2024: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartij.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat een huurovereenkomst sluiten voor een oppervlakte grond gelegen op de Brouwersdam te Scharendijke in de gemeente Schouwen-Duiveland voor de duur van 28 dagen in de periode van 13 juni tot 11 juli 2024 voor de organisatie van een muziekfestival.

Andere partijen konden voor dinsdag 2 april 2024, 12:00 uur kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie. Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie
De locatie is gelegen op kadastraal perceel: gemeente Midden Schouwen, sectie G, nummer 625 gedeeltelijk.

Het betreffende perceel is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt volgens de bestemming waterkering. De gemeente Schouwen-Duiveland heeft een vergunning afgegeven voor dit evenement omdat dit evenement de enige serieuze gegadigde is.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locatie sluit het Rijksvastgoedbedrijf een huurovereenkomst met de beoogde wederpartij. Hierbij zijn de bijbehorende algemene voorwaarden van toepassing (Algemene Voorwaarden ongebouwde onroerende zaken 2020). Het gaat hierbij om een huurovereenkomst met een gebruiksperiode van 14 dagen voor de organisatie van een muziekfestival; in de gemeente Schouwen-Duiveland. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Voornemen tot Overeenkomst
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomst aan met de beoogde wederpartij. Het voornemen tot overeenkomst heeft het Rijksvastgoedbedrijf gepubliceerd.
Andere partijen konden kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf interesse te hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie.
Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie (huidige status)
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (33 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon: Mevr. E. van Run
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod