Diverse meldingen sectie Verhuur, Medegebruik en Recreatie
te Diverse plaatsen

Gegund

De meldingenlijst is gesloten op dinsdag 27 februari 2024, 12:00 uur.

0

Objectinformatie

Huidig gebruik:
Diverse overeenkomsten
Bestemming:
Diverse bestemmingen

Meldingen

Update 27 februari 2024: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat onderstaande overeenkomsten sluiten met de beoogde wederpartijen, omdat deze locaties voldoen aan een of meerdere gestandaardiseerde argumenten en het voor deze ingebruikgevingen minder doelmatig is een volledige openbare inschrijvingsprocedure op te starten. Achter de meldingen staan een of meerdere nummers die verwijzen naar de betreffende argumenten. Een toelichting op deze argumenten kunt u vinden in de ‘toelichting gestandaardiseerde argumenten’ die te downloaden is via de downloadknop.

Andere partijen konden voor dinsdag 27 februari 2024, 12:00 uur hun interesse kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben voor het verkrijgen van een overeenkomsten voor deze locaties. Er hebben zich geen andere partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locaties geen openbare inschrijving starten.

Locaties
Voor de volgende locaties gaat het Rijksvastgoedbedrijf een overeenkomst aan met de beoogde wederpartijen en wordt volstaan met deze publicatie:

• Een oppervlakte grond gelegen in de gemeente Weert, kadastraal bekend gemeente Weert, sectie Q, nummer 167 gedeeltelijk, voor het uitoefenen van een bedrijf, zaaknummer 1485641, argument 1.A gebruik van een kleine oppervlakte;

• Een oppervlakte grond gelegen nabij de Groenendijk aan de Hollandse IJssel, kadastraal bekend gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel, sectie E, nummer 450 gedeeltelijk en sectie E nummer 1244 gedeeltelijk, ten behoeve van een tijdelijke bouwkuip, zaaknummer 6155112, argument 1.A gebruik van een kleine oppervlakte;

• Een oppervlakte grond gelegen bij de Rijksweg A30 nabij km 9.1b, kadastraal bekend gemeente Ede, sectie F, nummer 8776 gedeeltelijk, ten behoeve van een tijdelijke opslag van bouwmaterialen, zaaknummer 4272918, argument 1.A gebruik van een kleine oppervlakte;

• Een oppervlakte grond gelegen in de Haarlemmerstraatweg langs rijksweg A200 nabij hmp 10,5 links in de gemeente Haarlemmermeer, kadastraal bekend gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, sectie K, nummers 360 en 365 beide gedeeltelijk, voor het vervangen, behouden en onderhouden van een drinkwaterleiding door middel van een open ontgraving, zaaknummer 6167956, argument 1.D gronduitgifte voor het leggen van Kabels en Leidingen;

• Een oppervlakte grond gelegen langs rijksweg N57 ter hoogte van hmp 41,1 en 40,6 in de gemeente Schouwen Duiveland en Goeree-Overflakkee, kadastraal bekend gemeente Middenschouwen, sectie G, nummer 625 gedeeltelijk voor het leggen van een mantelbuis met gas en persrioolleiding middels een horizontaal gestuurde boring, zaaknummer 6168482, argument 1.D gronduitgifte voor het leggen van Kabels en Leidingen;

• Een oppervlakte grond gelegen langs de op- en afrit van Rijksweg 50 ter hoogte van km 113.000 (Re) en thv km 11.900 (Li en Re) in de gemeente Meierijstad, kadastraal bekend gemeente Veghel, sectie R, nummers 605 en 608 beide gedeeltelijk voor het aanleggen van stroomkabels middels een gestuurde boring, zaaknummer 6401858, argument 1.D gronduitgifte voor het leggen van Kabels en Leidingen.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locaties vestigt het Rijksvastgoedbedrijf overeenkomsten met de beoogde wederpartij(en). Op deze overeenkomsten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locaties marktconforme tegenprestaties in rekening.

Meldingen
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomsten aan met de beoogde wederpartijen. Om andere partijen de gelegenheid te geven hun interesse voor de locaties kenbaar te maken publiceert het Rijksvastgoedbedrijf deze meldingenlijst.

Deze meldingenlijst is gesloten op dinsdag 27 februari 2024 Voor die tijd konden partijen hun beargumenteerde interesse kenbaar hebben gemaakt.

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (268 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon:
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod