Oppervlakte grond bij de Spoorlaan te Hoofddorp
Bennebroekerweg
te Hoofddorp

Gegund

Voornemen tot overeenkomst is gesloten op dinsdag 9 januari 2024, 12:00 uur

Kadastrale kaart 0

Objectinformatie

Adres:
Bennebroekerweg, 2132 MD Hoofddorp
Huidig gebruik:
Dienstgebouw
Bestemming:
Nieuw dienstgebouw
Perceelgrootte:
ca. 0.11.45 ha

Oppervlakte grond voor behouden dienstgebouw

Update 9 januari 2024: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartij

Het Rijksvastgoedbedrijf is voornemens om een recht van opstal te wijzigen/verplaatsen op het perceel grond gelegen bij de Spoorlaan te Hoofddorp, kadastraal bekend gemeente Haarlemmermeer, sectie AL, nummer 1364 gedeeltelijk met de duur voor onbepaalde tijd, met ingang van 1 april 2024.

Andere partijen konden voor dinsdag 9 januari 2024, 12:00 uur kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben in het verkrijgen van een recht van opstal voor deze locatie. Er hebben zich geen andere partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie
De locatie is gelegen op het kadastraal perceel:
Gemeente Haarlemmermeer, sectie AL, nummer 1364 gedeeltelijk.
Het betreffende perceel is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt voor het in eigendom behouden van een gedeelte van een dienstgebouw.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locatie sluit het Rijksvastgoedbedrijf recht van opstal met de beoogde wederpartij. Het gaat hierbij om een contract met een gebruiksperiode voor onbepaalde tijd. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Voornemen tot Overeenkomst
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomst aan met de toekomstige eigenaar c.q. gebruiker NS Vastgoed B.V. Het voornemen tot overeenkomst heeft het Rijksvastgoedbedrijf gepubliceerd.
Andere partijen konden kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf interesse te hebben in het verkrijgen van een recht van opstal voor deze locatie.
Er hebben zich geen andere partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (33 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon: J. Dirks
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod