Diverse meldingen sectie Verhuur, Medegebruik en Recreatie
te Diverse plaatsen

Gegund

De meldingenlijst is gesloten op dinsdag 9 januari 2024, 12:00 uur.

0

Objectinformatie

Bestemming:
Diverse bestemmingen

Meldingen

Update 9 januari 2024: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat onderstaande overeenkomsten sluiten met de beoogde wederpartijen, omdat deze locaties voldoen aan een of meerdere gestandaardiseerde argumenten en het voor deze ingebruikgevingen minder doelmatig is een volledige openbare inschrijvingsprocedure op te starten. Achter de meldingen staan een of meerdere nummers die verwijzen naar de betreffende argumenten. Een toelichting op deze argumenten kunt u vinden in de ‘toelichting gestandaardiseerde argumenten’ die te downloaden is via de downloadknop.

Andere partijen konden voor dinsdag 9 januari 2024, 12:00 uur hun interesse kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben voor het verkrijgen van een overeenkomsten voor deze locaties. Er hebben zich geen andere partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locaties geen openbare inschrijving starten.

Locaties
Voor de volgende locaties gaat het Rijksvastgoedbedrijf een overeenkomst aan met de beoogde wederpartijen en wordt volstaan met deze publicatie:

• Oppervlakte grond gelegen op het haventerrein van Marken, ten behoeve het hebben en behouden van een viskraam, kadastraal bekend gemeente Marken, sectie B, nummer 2415 gedeeltelijk, zaaknummer 6036566, argument 1.A Kleine oppervlaktes (max. 1 ha);

• Oppervlakte grond van het militair oefenterrein Havelte West, ten behoeve het instrueren/baanverrichtingen van de
rijvaardigheid van brandweerchauffeurs, op 5 februari, 4 en 22 maart en 8 april 2024, zaaknummer 6129571, argument 1.A kortdurend gebruik;

• Oppervlakte grond van Opleiding- en Trainingscentrum Rijden van Brandweer Amsterdam-Amstelland, ten behoeve het houden van een puzzel-survivaltocht (wedstrijd) voor teams op 12 en 13 januari 2024, zaaknummer 6365711, argument 1.A kortdurend gebruik;

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locaties vestigt het Rijksvastgoedbedrijf overeenkomsten met de beoogde wederpartij(en). Op deze overeenkomsten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locaties marktconforme tegenprestaties in rekening.

Meldingen
Deze meldingenlijst is gesloten op dinsdag 9 januari 2024 Voor die tijd konden partijen hun beargumenteerde interesse kenbaar hebben gemaakt.

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (268 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon:
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod