Diverse meldingen sectie Verhuur, Medegebruik en Recreatie
te Diverse plaatsen

Gegund

De meldingenlijst is gesloten op dinsdag 27 december 2023, 12:00 uur.

0

Objectinformatie

Huidig gebruik:
Diverse overeenkomsten
Bestemming:
Diverse bestemmingen

Meldingen

Update 27 december 2023: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat onderstaande overeenkomsten sluiten met de beoogde wederpartijen, omdat deze locaties voldoen aan een of meerdere gestandaardiseerde argumenten en het voor deze ingebruikgevingen minder doelmatig is een volledige openbare inschrijvingsprocedure op te starten. Achter de meldingen staan een of meerdere nummers die verwijzen naar de betreffende argumenten. Een toelichting op deze argumenten kunt u vinden in de ‘toelichting gestandaardiseerde argumenten’ die te downloaden is via de downloadknop.

Andere partijen konden voor dinsdag 27 december 2023, 12:00 uur hun interesse kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben voor het verkrijgen van een overeenkomsten voor deze locaties. Er hebben zich geen andere partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locaties geen openbare inschrijving starten.

Locaties
Voor de volgende locaties gaat het Rijksvastgoedbedrijf een overeenkomst aan met de beoogde wederpartijen en wordt volstaan met deze publicatie:

• Oppervlakte grond gelegen bij Paleis Noordeinde te 's-Gravenhage, ten behoeve van een trapje, kadastraal bekend gemeente 's-Gravenhage, sectie D, nummer 1997 gedeeltelijk, zaaknummer 6336594, argument 1.A kleine oppervlakte en gebruik met lage tegenprestatie (tot €1.500,00);

• Oppervlakte grond gelegen op het voormalig veerplein te Perkpolder ten behoeve van een bestaand werkterrein, kadastraal bekend gemeente Hontenisse, sectie L, nummer 1420 gedeeltelijk, zaaknummer 1484396, argument 1.A kleine oppervlakte en gebruik met lage tegenprestatie (tot €1.500,00);

• Gebruik van Verkeersoefenterrein Oirschot en een kleine zaal bij de Generaal Majoor de Ruyter van Steveninckkazerne te Oirschot, ten behoeven van het opleiden van maximaal 25 ambulancechauffeurs op verschillende data in de periode van 17 januari t/m 17 december 2024, zaaknummer 6303857, argument 1.A kortdurend medegebruik van maximaal 1 maand;

• Oppervlakte grond gelegen op legerplaats Stroe, ten behoeve van het houden van een congres door de Nationale Politie in diverse ruimtes in gebouw 540 op 21 maart 2024 met circa 100 deelnemers, zaaknummer 6316263. Argument: 1A: kortdurend gebruik (minder dan 1 maand);

• Gebruik van de legerplaats Stroe, ten behoeve van het houden van presentaties door de Politie Oost-Nederland in gebouw 540 op 18 januari 2024 van 8:00 tot 18:00 uur met 100 personen, zaaknummer 6316338, argument 1.A kortdurend medegebruik van maximaal 1 maand.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locaties vestigt het Rijksvastgoedbedrijf overeenkomsten met de beoogde wederpartij(en). Op deze overeenkomsten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locaties marktconforme tegenprestaties in rekening.

Meldingen
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomsten aan met de beoogde wederpartijen. Om andere partijen de gelegenheid te geven hun interesse voor de locaties kenbaar te maken publiceert het Rijksvastgoedbedrijf deze meldingenlijst.

Deze meldingenlijst is gesloten op dinsdag 27 december 2023 Voor die tijd konden partijen hun beargumenteerde interesse kenbaar hebben gemaakt.

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (268 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon:
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod