Diverse meldingen sectie Verhuur, Medegebruik en Recreatie
te Diverse plaatsen

Gegund

De meldingenlijst is gesloten op dinsdag 19 december 2023, 12:00 uur.

0

Objectinformatie

Huidig gebruik:
Diverse overeenkomsten
Bestemming:
Diverse bestemmingen

Meldingen

Update 19 december 2023: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat onderstaande overeenkomsten sluiten met de beoogde wederpartijen, omdat deze locaties voldoen aan een of meerdere gestandaardiseerde argumenten en het voor deze ingebruikgevingen minder doelmatig is een volledige openbare inschrijvingsprocedure op te starten. Achter de meldingen staan een of meerdere nummers die verwijzen naar de betreffende argumenten. Een toelichting op deze argumenten kunt u vinden in de ‘toelichting gestandaardiseerde argumenten’ die te downloaden is via de downloadknop.

Andere partijen konden voor dinsdag 19 december 2023, 12:00 uur hun interesse kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben voor het verkrijgen van een overeenkomsten voor deze locaties. Er hebben zich geen andere partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locaties geen openbare inschrijving starten.

Locaties
Voor de volgende locaties gaat het Rijksvastgoedbedrijf een overeenkomst aan met de beoogde wederpartijen en wordt volstaan met deze publicatie:

• Oppervlakte grond gelegen naast de rijksweg A27 ten hoogte van hmp 111,5 te Almere, ten behoeve van een middenspanningskabel, kadastraal bekend gemeente Almere, sectie C, nummer 4524 gedeeltelijk, zaaknummer 6220657, argument 1.D Gronduitgifte voor het leggen van Kabels en Leidingen;

• Oppervlakte grond gelegen naast de rijksweg A10 ten hoogte van hmp 9,3 te Diemen, ten behoeve van de aanleg van een ondergrondse 150 KV hoogspanningsverbinding Wijdewormer Zeeburgereiland te Diemen, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie K, nummer 8701 gedeeltelijk, zaaknummer 6220657, argument 1.D Gronduitgifte voor het leggen van Kabels en Leidingen;

• Oppervlakte grond gelegen naast de rijksweg A1, ten behoeve van het hebben, behouden, onderhouden en verwijderen van middenspanningskabel, kadastraal bekend gemeente Apeldoorn, sectie F, nummers 10076, 10082, 10361, 10753, 9864 en 9866 en gemeente Voorst, sectie R, nummers 1006 en 81 allen gedeeltelijk, zaaknummers 6229722 en 5914342, argument 1.D Gronduitgifte voor het leggen van Kabels en Leidingen;

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locaties vestigt het Rijksvastgoedbedrijf overeenkomsten met de beoogde wederpartij(en). Op deze overeenkomsten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locaties marktconforme tegenprestaties in rekening.

Meldingen
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomsten aan met de beoogde wederpartijen. Om andere partijen de gelegenheid te geven hun interesse voor de locaties kenbaar te maken publiceert het Rijksvastgoedbedrijf deze meldingenlijst.

Deze meldingenlijst is gesloten op dinsdag 19 december 2023 Voor die tijd konden partijen hun beargumenteerde interesse kenbaar hebben gemaakt.

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (268 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon:
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod