Oppervlakte grond op de Van Ghentkazerne te Rotterdam
Toepad 120
te Rotterdam

Gegund

Voornemen tot overeenkomst is gesloten op dinsdag 5 december 2023, 12:00 uur.

Kadastrale kaart 0

Objectinformatie

Adres:
Toepad 120, 3063 NJ Rotterdam
Bestemming:
Kazerne (maatschappelijk)
Perceelgrootte:
ca. 832 m²

Oppervlakte grond op de Van Ghentkazerne te Rotterdam

Update 5 december2023: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat een huurovereenkomst sluiten voor een oppervlakte grond op de Van Ghentkazerne te Rotterdam met de duur van zeventien (17) jaar ten behoeve van het opleiden van BOA's in de gemeente Rotterdam.

Andere partijen konden voor dinsdag 5 december 2023, 12:00 uur kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie. Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie
De locatie is gelegen op het kadastrale perceel: gemeente Kralingen, sectie L, nummer 388 gedeeltelijk.
Het betreffende perceel is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt volgens de bestemming als kazerne en heeft hiermee een maatschappelijke functie.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locatie sluit het Rijksvastgoedbedrijf een huurovereenkomst met de beoogde wederpartij. Op dit contract zijn de bijbehorende algemene voorwaarden van toepassing (Algemene Voorwaarden ongebouwde onroerende zaken 2020). Het gaat hierbij om een contract met een gebruiksperiode van zeventien (17) jaar voor het opleiden van BOA's in de gemeente Rotterdam. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Voornemen tot Overeenkomst
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomst aan met de Gemeente Rotterdam. Het voornemen tot overeenkomst heeft het Rijksvastgoedbedrijf gepubliceerd.
Andere partijen konden kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf interesse te hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie.
Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (33 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon: P. Poppelaars
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod