Diverse meldingen sectie Verhuur, Medegebruik en Recreatie
te Diverse plaatsen

Gegund

De meldingenlijst is gesloten op dinsdag 5 december 2023, 12:00 uur.

0

Objectinformatie

Huidig gebruik:
Diverse overeenkomsten
Bestemming:
Diverse bestemmingen

Diverse meldingen.

Update 5 december 2023: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat onderstaande overeenkomsten sluiten met de beoogde wederpartijen, omdat deze locaties voldoen aan een of meerdere gestandaardiseerde argumenten en het voor deze ingebruikgevingen minder doelmatig is een volledige openbare inschrijvingsprocedure op te starten. Achter de meldingen staan een of meerdere nummers die verwijzen naar de betreffende argumenten. Een toelichting op deze argumenten kunt u vinden in de ‘toelichting gestandaardiseerde argumenten’ die te downloaden is via de downloadknop.

Andere partijen konden voor dinsdag 5 december 2023, 12:00 uur hun interesse kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben voor het verkrijgen van een overeenkomsten voor deze locaties. Er hebben zich geen andere partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locaties geen openbare inschrijving starten.

Locaties
Voor de volgende locaties gaat het Rijksvastgoedbedrijf een overeenkomst aan met de beoogde wederpartijen en wordt volstaan met deze publicatie:

• Oppervlakte grond in de middenberm van de Rijksweg A7, ten behoeve van het hebben en houden van een kunstwerk ter hoogte van hmp. 214,9 te Slochteren, kadastraal bekend gemeente Slochteren, sectie U, nummer 2974 gedeeltelijk, zaaknummer 1480360, argument 1.A gebruik met lage tegenprestatie;

• Oppervlakte grond gelegen bij de Stokkelersweg en de Buitenhaven aan de westzijde van het Twentekanaal te Almelo, ten behoeve van het hebben, behouden, onderhouden en verwijderen van een waterleiding, kadastraal bekend Ambt-Almelo, sectie I, nummer 3132 en sectie N, nummer 2603 beiden gedeeltelijk, zaaknummer 5914694, argument 1.D gronduitgifte voor het leggen van kabels en leidingen;

• Oppervlakte grond gelegen aan de Grotestraat 79 te Tegelen, ten behoeve van het hebben van een terras, kadastraal bekend gemeente Tegelen, sectie A, nummer 7931 gedeeltelijk, zaaknummer 6140970, argument 1.A kleine oppervlakte en gebruik met een lage tegenprestatie;

• Oppervlakte grond voor het tijdelijk aanleggen, behouden en onderhouden van een bouwweg onder en langs rijksweg 2 tussen km 94,600 (Re) en km 95,200 (Li en Re) in de gemeente West Betuwe, ten behoeve van een dijkversterking, kadastraal bekend gemeente Waardenburg, sectie E, nummers 341, 294, 338, 279, 337, 336 allen gedeeltelijk, zaaknummer 5115499, argument 1.E naastgelegen gebruiker;

• Oppervlakte tuingrond gelegen aan de Badweg te Almelo, kadastraal bekend gemeente Ambt-Almelo, sectie L, nummer 3106 gedeeltelijk, zaaknummer 5997780, argument Argument 1.A: kleine oppervlakte en/of gebruik met lage tegenprestatie;

• Oppervlakte grond ter hoogte van hmp. 100,6 langs de Rijksweg A9 te gemeente Zijpe, ten behoeve van het aanpassen van een paddenpoel en het verbreden van een sloot, kadastraal bekend gemeente Zijpe, Sectie D, Nummer 4951 gedeeltelijk, zaaknummer 5115862, argument 1.A kleine oppervlakte en/of gebruik met lage tegenprestatie.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locaties vestigt het Rijksvastgoedbedrijf overeenkomsten met de beoogde wederpartij(en). Op deze overeenkomsten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locaties marktconforme tegenprestaties in rekening.

Meldingen
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomsten aan met de beoogde wederpartijen. Om andere partijen de gelegenheid te geven hun interesse voor de locaties kenbaar te maken publiceert het Rijksvastgoedbedrijf deze meldingenlijst.

Deze meldingenlijst is gesloten op dinsdag 5 december 2023 Voor die tijd konden partijen hun beargumenteerde interesse kenbaar hebben gemaakt.

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (268 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon:
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod