Diverse meldingen sectie Verhuur, Medegebruik en Recreatie
te Diverse plaatsen

Gegund

De meldingenlijst is gesloten op dinsdag 28 november 2023, 12:00 uur.

0

Objectinformatie

Huidig gebruik:
Diverse overeenkomsten
Bestemming:
Diverse bestemmingen

Diverse meldingen

Update 28 november 2023: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat onderstaande overeenkomsten sluiten met de beoogde wederpartijen, omdat deze locaties voldoen aan een of meerdere gestandaardiseerde argumenten en het voor deze ingebruikgevingen minder doelmatig is een volledige openbare inschrijvingsprocedure op te starten. Achter de meldingen staan een of meerdere nummers die verwijzen naar de betreffende argumenten. Een toelichting op deze argumenten kunt u vinden in de ‘toelichting gestandaardiseerde argumenten’ die te downloaden is via de downloadknop.

Andere partijen konden voor dinsdag 28 november 2023, 12:00 uur hun interesse kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben voor het verkrijgen van een overeenkomsten voor deze locaties. Er hebben zich geen andere partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locaties geen openbare inschrijving starten.

Locaties
Voor de volgende locaties gaat het Rijksvastgoedbedrijf een overeenkomst aan met de beoogde wederpartijen en wordt volstaan met deze publicatie:

• Oppervlakte grond ten behoeve van drinkwaterpompputten ten westen van het Reyerspark te Ridderkerk, kadastraal bekend gemeente Ridderkerk, sectie D, nummers 2671, 2673 en 2675, zaaknummer 4769807, argument 1.D kabels en/of leidingen;

• Oppervlakte grasveld op het militairterrein Leusderheide door modelvliegclub de Vrije Vogels, kadastraal bekend gemeente Leusden, sectie B, nummer 1126, ten behoeve van het beoefenen van modelvliegsport in de weekenden vanaf 1 januari 2023 tot en met 31december 2025, zaaknummer 6230745, argument: 1A: kleine oppervlakte (max. 1 ha);

• Oppervlakte grond van het UTC Marnehuizen en de Willem van Naussaukazerne, gelegen aan de Marneweg te Lauwersoog en de Strandweg 21 te Zoutkamp, voor het organiseren van zes trainingsdagen op 27 november 2023 tot en met 2 december 2023, ten behoeve van de Veiligheidsregio Groningen, zaaknummer 6244022, argument: 1A: kortdurend gebruik;

• Oppervlakte grond aan de rechteroever van de rivier de Maas nabij km 5,425 in de gemeente Eijsden-Margraten, ter plaatse van de Trichterweg, kadastraal bekend gemeente Eijsden, sectie D, nummer 7076 gedeeltelijk, ten behoeve van het uitbreiden van een drijvende steiger met circa 32 meter en het bijplaatsen van drijvende vingerpieren en palen, zaaknummer 1479284, argument: 1A: Gebruik minder dan 1 ha en het betreft een lage tegenprestatie (tot € 1.500,00).

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locaties vestigt het Rijksvastgoedbedrijf overeenkomsten met de beoogde wederpartij(en). Op deze overeenkomsten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locaties marktconforme tegenprestaties in rekening.

Meldingen
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomsten aan met de beoogde wederpartijen. Om andere partijen de gelegenheid te geven hun interesse voor de locaties kenbaar te maken publiceert het Rijksvastgoedbedrijf deze meldingenlijst.

Deze meldingenlijst is gesloten op dinsdag 28 november 2023 Voor die tijd konden partijen hun beargumenteerde interesse kenbaar hebben gemaakt.

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (268 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon:
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod