Diverse meldingen sectie Verhuur, Medegebruik en Recreatie
te Diverse plaatsen

Gegund

De meldingenlijst is gesloten op dinsdag 21 november 2023, 12:00 uur.

0

Objectinformatie

Diverse meldingen

Update 21 november 2023: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat onderstaande overeenkomsten sluiten met de beoogde wederpartijen, omdat deze locaties voldoen aan een of meerdere gestandaardiseerde argumenten en het voor deze ingebruikgevingen minder doelmatig is een volledige openbare inschrijvingsprocedure op te starten. Achter de meldingen staan een of meerdere nummers die verwijzen naar de betreffende argumenten. Een toelichting op deze argumenten kunt u vinden in de ‘toelichting gestandaardiseerde argumenten’ die te downloaden is via de downloadknop.

Andere partijen konden voor dinsdag 21 november 2023, 12:00 uur hun interesse kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben voor het verkrijgen van een overeenkomsten voor deze locaties. Er hebben zich geen andere partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locaties geen openbare inschrijving starten.

Locaties
Voor de volgende locaties gaat het Rijksvastgoedbedrijf een overeenkomst aan met de beoogde wederpartijen en wordt volstaan met deze publicatie:

• Een gedeelte van militair oefenterrein OTCRij te Oirschot, ten behoeve van een selectie en training van vrijwillige motorrijders en chauffeurs van personenauto’s die zich inzetten voor de Alpe d’HuZes en Tour du ALS met circa 130 deelnemers op zaterdag 13 april 2024, zaaknummer 5667230, argument 1A: kortdurend medegebruik;

• Een oppervlakte grond vanaf de Teunis Spekbaan richting de Brugstraat in Someren, ten behoeve van het leggen van een PE buis onder Zuid Willemsvaart, kadastraal bekend gemeente Someren, sectie K, nummers 617 en 644 gedeeltelijk, zaaknummer 6040411, argument 1D: Gronduitgifte voor het leggen van Kabels en Leidingen;

• Een oppervlakte grond langs de RW A29 te Numansdorp, ter hoogte van hmp 96,2 en 96,3, ten behoeve van het behouden en onderhouden van een LSK, kadastraal bekend gemeente Numansdorp, sectie D, nummers 564 en 567 beiden gedeeltelijk, zaaknummer 6168485, argument 1D: Gronduitgifte voor het leggen van Kabels en Leidingen;

• Een oppervlakte grond onder de rijksweg A20 in de gemeente Zuidplas, ten behoeve van het leggen, het behouden en het onderhouden van een stalen drinkwaterleiding, kadastraal bekend gemeente Moordrecht, sectie D, nummer 3262 en 3420 en gemeente Moordrecht, sectie F, nummer 2802 allen gedeeltelijk, zaaknummer 5914215, argument 1D: Gronduitgifte voor het leggen van Kabels en Leidingen;

• Een oppervlakte grond boven de A4 nabij hmp 50,8 links en rechts in de gemeente Rijswijk, ten behoeve van het tijdelijk realiseren, behouden en onderhouden van een faunaverbinding op het viaduct met een strook van boomstammen en wortelkuiten, kadastraal bekend gemeente Rijswijk, Sectie H, Nummer 891 gedeeltelijk, zaaknummer 5468702, argument 1A: kleine oppervlakte en de minimale tegenprestatie.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locaties vestigt het Rijksvastgoedbedrijf overeenkomsten met de beoogde wederpartij(en). Op deze overeenkomsten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locaties marktconforme tegenprestaties in rekening.

Meldingen
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomsten aan met de beoogde wederpartijen. Om andere partijen de gelegenheid te geven hun interesse voor de locaties kenbaar te maken publiceert het Rijksvastgoedbedrijf deze meldingenlijst.

Deze meldingenlijst is gesloten op dinsdag 21 november 2023 Voor die tijd konden partijen hun beargumenteerde interesse kenbaar hebben gemaakt.

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (268 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon:
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod