Een oppervlakte water in het Braassemermeer
Noorderhem 2
te Roelofarendsveen

Gegund

Voornemen tot overeenkomst is gesloten op dinsdag 7 november 2023, 12:00 uur.

Kadastrale kaart 0

Objectinformatie

Adres:
Noorderhem 2, 2371 EC Roelofarendsveen
Huidig gebruik:
Tweetal op- en aftuigsteigers met golfbrekers
Bestemming:
Recreatie
Perceelgrootte:
ca. 2.700 m²

Tweetal op- en aftuigsteigers met golfbrekers op een oppervlakte water in het Braassemermeer te Roelofarendsveen.

Update dinsdag 7 november 2023: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat een huurovereenkomst sluiten voor de verhuur van een oppervlakte water, kadastraal bekend gemeente Alkemade, sectie K, nummer 1195 gedeeltelijk voor de duur van één jaar. Ingegaan per 1 maart 2020 tot en met 28 februari 2021. De huurovereenkomst geeft de huurder het recht om een tweetal op- en aftuigsteigers met golfbrekers op een oppervlaktewater te hebben en te houden.

Andere partijen konden voor dinsdag 7 november 2023, 12:00 uur kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie. Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie
De locatie is gelegen op kadastraal perceel:
Gemeente Alkemade, sectie K, nummer 1195 gedeeltelijk.
Het betreffende perceel is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt volgens een de bestemming water.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locatie sluit het
Rijksvastgoedbedrijf een huurovereenkomst met de beoogde wederpartij. Op dit contract zijn de bijbehorende algemene voorwaarden van toepassing (Algemene huurvoorwaarden ongebouwde onroerende zaken Rijksvastgoedbedrijf 2020). Het gaat hierbij om een contract met een gebruiksperiode van contractinformatie, bv. één jaar met verlenging van telkens één jaar. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Voornemen tot Overeenkomst
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomst aan met de huidige gebruiker, aangrenzende gebruiker en tevens de geïsoleerde gebruiker. Het voornemen tot overeenkomst heeft het Rijksvastgoedbedrijf gepubliceerd.
Andere partijen konden kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf interesse te hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie.
Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (33 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon: P. Poppelaars
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod