Diverse meldingen sectie Verhuur, Medegebruik en Recreatie
te Diverse plaatsen

Gegund

De meldingenlijst is gesloten op dinsdag 31 oktober 2023, 12:00 uur.

0

Objectinformatie

Meldingen

Update 31 oktober 2023: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat onderstaande overeenkomsten sluiten met de beoogde wederpartijen, omdat deze locaties voldoen aan een of meerdere gestandaardiseerde argumenten en het voor deze ingebruikgevingen minder doelmatig is een volledige openbare inschrijvingsprocedure op te starten. Achter de meldingen staan een of meerdere nummers die verwijzen naar de betreffende argumenten. Een toelichting op deze argumenten kunt u vinden in de ‘toelichting gestandaardiseerde argumenten’ die te downloaden is via de downloadknop.

Andere partijen konden voor dinsdag 31 oktober 2023, 12:00 uur hun interesse kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben voor het verkrijgen van een overeenkomsten voor deze locaties. Er hebben zich geen andere partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locaties geen openbare inschrijving starten.

Locaties
Voor de volgende locaties gaat het Rijksvastgoedbedrijf een overeenkomst aan met de beoogde wederpartijen en wordt volstaan met deze publicatie:

• Een oppervlakte grond gelegen langs Rijksweg A17 nabij km. 20.6. links en rechts te Roosendaal, kadastraal bekend gemeente Oud en Nieuw Gastel, sectie H, nummer 920 gedeeltelijk, ten behoeve van het leggen van twee mantelbuizen, zaaknummer 6081095, argument 1D: gronduitgifte voor het leggen van Kabels en Leidingen;

• Een oppervlakte grond gelegen langs Rijksweg A32 ter hoogte van km 8.0 HRL/HRR, kadastraal bekend gemeente Meppel, sectie H, nummers AE 1309, H 4598 en H 4601 allen gedeeltelijk, ten behoeve van het hebben, behouden en onderhouden van kabels, zaaknummer 6168222, argument 1D: gronduitgifte voor het leggen van Kabels en Leidingen;

• Een oppervlakte grond gelegen nabij rijksweg N11, thv hmp 18,7 Li ter plaatse van Dronenhoek, gemeeente Bodegraven-Reeuwijk, kadastraal bekend gemeente Bodegraven, sectie C, nummer 8000 gedeeltelijk, ten behoeve van het hebben, behouden en onderhouden van kabels, zaaknummer 6168207, argument 1D: gronduitgifte voor het leggen van Kabels en Leidingen;

• Een oppervlakte grond gelegen op het oefenterrein De Vlasakkers, Far East Terrein (32C02) aan de Barchman Wuytierslaan 198 (3818 LN) te Amersfoort voor een statische show met Mack Trucks voor liefhebbers van transportvoertuigen op 8 oktober 2023 tot 21:00., zaaknummer 612207, argument 1A: kortdurend medegebruik.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locaties vestigt het Rijksvastgoedbedrijf overeenkomsten met de beoogde wederpartij(en). Op deze overeenkomsten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locaties marktconforme tegenprestaties in rekening.

Meldingen
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomsten aan met de beoogde wederpartijen. Om andere partijen de gelegenheid te geven hun interesse voor de locaties kenbaar te maken publiceert het Rijksvastgoedbedrijf deze meldingenlijst.
Deze meldingenlijst is gesloten op dinsdag 31 oktober 2023 Voor die tijd konden partijen hun beargumenteerde interesse kenbaar hebben gemaakt.

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (268 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon:
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod