Twee percelen agrarische grond gelegen ter weerszijden van de HSL-Zuid
nabij de Violierenweg en Albert van 't Hartweg
te Bleiswijk

Te koop

Vanaf dinsdag 5 september 2023 tot vrijdag 15 december 2023 wass het digitale biedboek bestelbaar.

0

Objectinformatie

Adres:
nabij de Violierenweg en Albert van 't Hartweg, Bleiswijk
Huidig gebruik:
Agrarisch-Glastuinbouw
Bestemming:
Agrarisch-Glastuinbouw, Verkeer-Railverkeer en Water
Perceelgrootte:
ca. 4.010 m²

Twee percelen agrarische grond te Bleiswijk

Het Rijksvastgoedbedrijf biedt via openbare inschrijving zonder voorselectie te koop aan: Twee percelen agrarische grond gelegen ter weerszijden van de HSL-Zuid te Bleiswijk.

Omschrijving
Object A is gelegen naast het tracé van de HSL-Zuid, nabij de Violierenweg te Bleiswijk en is kadastraal bekend gemeente Bleiswijk, sectie D, nummer 3956, ter grootte van circa 900 m².

Object B is gelegen naast het tracé van de HSL-Zuid aan de Albert van ‘t Hartweg te Bleiswijk en is kadastraal bekend gemeente Bleiswijk, sectie D, nummer 3959, ter grootte van circa 3.110 m². Dit perceel is gedeeltelijk belast met een recht van opstal ten behoeve van Dunea N.V. te Zoetermeer.

Ligging
De bereikbaarheid van object A met het openbaar vervoer is redelijk. Het NS-station Lansingerland-Zoetermeer is op circa 2 kilometer afstand. Daarnaast is er een bushalte Vernispad op circa 1,2 kilometer afstand. Vanaf bushalte Vernispad gaat buslijn R-NET 170 richting Zoetermeer Centrum West en buslijn R-NET 170 richting Rodenrijs Metro. De bereikbaarheid met de auto is zeer goed. De snelweg A12, afslag 8 Bleiswijk, is op slechts 3 minuten rijafstand.

De bereikbaarheid van object B met het openbaar vervoer is redelijk. Het NS-station Lansingerland-Zoetermeer ligt op circa 2 kilometer afstand. Daarnaast is er een bushalte Klappolder op circa 1,7 kilometer afstand. Vanaf bushalte Klappolder gaat buslijn R-NET 173 richting NS-Station Lansingerland-Zoetermeer en buslijn R-NET 173 richting Rodenrijs Metro. De bereikbaarheid met de auto is zeer goed. De snelweg A12, afslag 8 Bleiswijk, is op slechts 5 minuten rijafstand.

Er zijn vele recreatieve mogelijkheden op en rond de Rottemeren te Bleiswijk/Zevenhuizen/Oud Verlaat en het Bentwoud te Moerkapelle/Zoetermeer.

Mogelijkheden en bestemming
Volgens informatie van de gemeente Lansingerland vallen de objecten onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘HSL 2013’ vastgesteld op 27 juni 2013. De bestemming luidt: ‘Verkeer-Railverkeer’ en bestemmingsplan ‘Buitengebied Bleiswijk’, vastgesteld op 20 april 2017. De bestemmingen luiden: ‘Agrarisch-Glasbouw' en 'Water’.

Voor nadere informatie over de vigerend bestemmingsplannen wordt verwezen naar de website van de gemeente Lansingerland, te weten www.lansingerland.nl en naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Verkoopprocedure
Het object zal verkocht worden via een openbare inschrijving met onvoorwaardelijke biedingen. Een uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure en -voorwaarden vindt u in het biedboek. Dit kunt u kosteloos bestellen.

Belangrijke data
5 september 2023: start openbare inschrijving
Uiterlijk 15 december 2023 om 11:00 uur: uitbrengen biedingen
Uiterlijk 4 maanden na 15 december 2023: beoogde gunning

Meer informatie
Vragen kunt u stellen via biedboek@rijksoverheid.nl.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Koopovereenkomst (huidige status)
  •  Levering

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (868 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: De heer P.N. van Riel
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod