Oppervlakte grond voor het aanplanten van +/- 3700 bomen
Langs Rijksweg 28 (A28), Li tussen km 146,8 en km 147,1
te Hoogeveen

Gegund

Voornemen tot overeenkomst gesloten op dinsdag 12 september 2023, 12:00 uur.

Kadastrale kaart 0

Objectinformatie

Adres:
Langs Rijksweg 28 (A28), Li tussen km 146,8 en km 147,1, Hoogeveen
Huidig gebruik:
Verkeer
Bestemming:
Verkeer
Perceelgrootte:
ca. 7.878 m²

Aanplanten van bomen nabij Rijksweg 28, Li tussen hectometerpaal 146,8 en 147,1.

Update 12 september 2023: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat een huurovereenkomst sluiten voor een oppervlakte grond gelegen nabij Rijksweg A28, Li tussen hmp 146,8 en 147,1, kadastraal bekend gemeente Hoogeveen, sectie U, nummer 1171 gedeeltelijk met de duur van één jaar met een verlenging van telkens één jaar.

Andere partijen konden voor dinsdag 12 september 2023, 12:00 uur kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie. Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie
De locatie is gelegen op een gedeelte van het perceel kadastraal bekend: Gemeente Hoogveen, sectie U, nummer 1171 gedeeltelijk.

Het betreffende perceel is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt voor het planten van bomen ten behoeve van boscompensatie.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locatie sluit het Rijksvastgoedbedrijf een huurovereenkomst met de beoogde wederpartij. Op dit contract zijn de bijbehorende algemene voorwaarden van toepassing Algemene huurvoorwaarden ongebouwde onroerende zaken Rijksvastgoedbedrijf 2020. Het gaat hierbij om een contract met een gebruiksperiode van één jaar met een verlenging van telkens één jaar. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Voornemen tot Overeenkomst
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomst aan met de aangrenzende gebruiker. Het voornemen tot overeenkomst heeft het Rijksvastgoedbedrijf gepubliceerd.
Andere partijen konden kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf interesse te hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie.
Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (33 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon: Mevrouw R. Macit
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod