Bouwkavel
Bevrijdingsweg 60
te Venlo

Te koop
0

Objectinformatie

Adres:
Bevrijdingsweg 60, 5915 PL Venlo
Bestemming:
Wonen
Perceelgrootte:
ca. 2.060 m²

Bouwkavel Bevrijdingsweg 60 te Venlo

Het object wordt verkocht via de makelaar middels een openbare inschrijving.

Omschrijving
Bevrijdingsweg 60 betreft een perceel van 2.060m2. De grond is volledig gesaneerd en het bouwwerk wat hier stond is gesloopt.

Ligging
De omgeving is groen en ruim in Venlo-Zuid en deze wijk ligt nabij de grens met Duitsland. De omgeving is een mix van wonen en kleinschalige bedrijvigheid. De Bevrijdingsweg heeft een groene uitstraling met vrijstaande of half vrijstaande bebouwing en is een belangrijke weg voor de route naar Duitsland.

Mogelijkheden en bestemming
De locatie Bevrijdingsweg 60 is gelegen in het bestemmingsplan Keulse Barrière. In dit bestemmingsplan is de locatie belegd met de bestemming Wonen. Er is vanwege het ruime perceel een goede mogelijkheid voor het splitsen van dit perceel naar twee bouwkavels. Hiervoor is een principe verzoek ingediend bij de Gemeente Venlo, afdeling Bouwen en Milieu. In beginsel is hier, onder voorwaarden, akkoord op gegeven. Deze ontwikkeling zou een positief effect hebben op de ruimtelijke kwaliteit. Belangrijk is dat bebouwing van dit perceel past in de bestaande lint bebouwing. Verdere stedenbouwkundige voorwaarden kunt u lezen in de bijlage van dit principe verzoek en het akkoord hierop.

Verkoopprocedure
Informatie over het perceel, een inschrijfformulier, uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure en -voorwaarden kunt u opvragen bij de makelaar. Meer informatie over het object kunt u vinden op de website van de makelaar.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (39 KB)

Contactgegevens

Poels Makelaars B.V.
Contactpersoon:
Telefoon: 077-3101039
E-mailadres: info@poelsmakelaars.nl
Website: Poels Makelaars B.V.

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod