Diverse meldingen sectie Verhuur, Medegebruik en Recreatie
te Diverse plaatsen

Gegund

De meldingenlijst gesloten op dinsdag 22 augustus 2023, 12:00 uur.

0

Objectinformatie

Bestemming:
Diverse bestemmingen

Diverse meldingen

Update 22 augustus 2023: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat onderstaande overeenkomsten sluiten met de beoogde wederpartijen, omdat deze locaties voldoen aan een of meerdere gestandaardiseerde argumenten en het voor deze ingebruikgevingen minder doelmatig is een volledige openbare inschrijvingsprocedure op te starten. Achter de meldingen staan een of meerdere nummers die verwijzen naar de betreffende argumenten. Een toelichting op deze argumenten kunt u vinden in de ‘toelichting gestandaardiseerde argumenten’ die te downloaden is via de downloadknop.

Andere partijen konden voor dinsdag 22 augustus 2023, 12:00 uur hun interesse kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben voor het verkrijgen van een overeenkomst voor deze locaties. Er hebben zich geen andere partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locaties geen openbare inschrijving starten.

Locaties
Voor de volgende locaties gaat het Rijksvastgoedbedrijf een overeenkomst aan met de beoogde wederpartijen en wordt volstaan met deze publicatie:

• Een oppervlakte grond gelegen in de gemeenten Rheden, Bronckhorst, Zutphen, Lochem, Voorst, Deventer, Epe, Heerde, Olst-Wijhe, Hattem, Zwolle en Kampen, ten behoeve van het plaatsen van kunstwerken langs de IJssel voor een internationale buitententoonstelling 2023 in de periode van 15 mei 2023 tot en met 1 oktober 2023, zaaknummer 5885338, argument 1A: evenementen en een kleine oppervlakte;

• Diverse staatspercelen gelegen op Ameland ten behoeve van het evenement NK Cross Triathlon 2023 (XTERRA Netherlands) op 16 en 17 september 2023, zaaknummer 5901065, argument 1A: evenementen en een kortdurend gebruik;

• Diverse staatspercelen bij de Jachtsluis van de Volkeraksluizen tussen het Hollandsch Diep en het Volkerak/werkhaven, Kreekraksluizen/het Haringvliet en het Hitsertsche of Vuile Gat ten noorden van het eiland Tiengemeten, ten behoeve van het houden van politieoefeningen op diverse data in 2023, zaaknummer 5338457, argument 1A: een kleine oppervlakte en een kortdurend gebruik.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locaties vestigt het Rijksvastgoedbedrijf overeenkomsten met de beoogde wederpartij(en). Op deze overeenkomsten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locaties marktconforme tegenprestaties in rekening.

Meldingen
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomsten aan met de beoogde wederpartijen. Om andere partijen de gelegenheid te geven hun interesse voor de locaties kenbaar te maken publiceert het Rijksvastgoedbedrijf deze meldingenlijst.

Deze meldingenlijst is gesloten op dinsdag 22 augustus 2023 Voor die tijd konden partijen hun beargumenteerde interesse kenbaar hebben gemaakt.

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (268 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon:
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod