Watersportvereniging Gorinchem HARVO
Buiten de Waterpoort 8
te Gorinchem

Gegund

Voornemen tot overeenkomst gesloten op dinsdag 8 augustus 2023, 12:00 uur.

Kadastrale kaart 0

Objectinformatie

Adres:
Buiten de Waterpoort 8, 4201 CS Gorinchem
Huidig gebruik:
Watersportvereniging
Bestemming:
Recreatie
Perceelgrootte:
ca. 0.43.60 ha

Huurovereenkomst en opstalovereenkomst voor Watersportvereniging Gorinchem.

Update 8 augustus 2023: Reactie termijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat een huurovereenkomst en opstalovereenkomst te sluiten voor de percelen kadastraal bekend als gemeente Gorinchem, sectie B, nummers 2832, 2847 en 2848 gedeeltelijk, met de duur van 11 jaren, ingaand op 1 januari 2024 en eindigend op 31 december 2034, met een optie tot verenging van 5 jaar. Het opstalrecht is gekoppeld aan het huurrecht en zal eindigen wanneer ook het huurrecht eindigt.

Andere partijen konden voor dinsdag 8 augustus 2023, 12:00 uur kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie. Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie
De locatie is gelegen op kadastraal perceel:

Gemeente Gorinchem, sectie B, nummers 2832, 2847 en 2848 gedeeltelijk.

De betreffende percelen zijn uitsluitend bestemd om te worden gebruikt volgens een Recreatie bestemming, zijnde een watersportvereniging.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locatie sluit het Rijksvastgoedbedrijf een huurovereenkomst met de beoogde wederpartij. Op dit contract zijn de bijbehorende algemene voorwaarden van toepassing (Algemene voorwaarden huurovereenkomst ongebouwde onroerende zaak met huurafhankelijk recht van opstal Rijksvastgoedbedrijf 2022). Het gaat hierbij om een contract met een gebruiksperiode van 11 jaren, ingaand op 1 januari 2024 en eindigend op 31 december 2034, met een verlengingsoptie van vijf jaren.
Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Voornemen tot Overeenkomst
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomst aan met de huidige gebruiker van de locatie. Het voornemen tot overeenkomst heeft het Rijksvastgoedbedrijf gepubliceerd.
Andere partijen konden kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf interesse te hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie.
Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie (huidige status)
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (33 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon: Dhr. J. van de Venn
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod