Pachtgronden IJsselmeerpolders 2023 – kavel 12
Cultuurweg
te Middenmeer

Verpacht

De inschrijving is gesloten op 4 september 2023.

0

Objectinformatie

Adres:
Cultuurweg, Middenmeer
Huidig gebruik:
Agrarisch
Bestemming:
Agrarisch
Perceelgrootte:
ca. 3.26.00 ha

Gegund

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft kavel 12 per 1 november 2023 in geliberaliseerde pacht uitgegeven voor € 2.603,00 per hectare per jaar. De pachtperiode van deze kavel is 6 jaar.
Het Rijksvastgoedbedrijf bood 18 kavels in de IJsselmeerpolders in geliberaliseerde pacht aan. De kavels zijn gelegen in de Noordoostpolder, Oostelijk Flevoland, Zuidelijk Flevoland en de Wieringermeer. In totaal ging het om circa 375 hectare met de bestemming agrarische doeleinden.

In 2024 zal het Rijksvastgoedbedrijf opnieuw kavels agrarische grond in geliberaliseerde pacht uitgeven via openbare inschrijving.

Ligging kavel 12
Kavel 12, administratief bekend als kavel H 8 gedeeltelijk, gelegen aan de Cultuurweg te Middenmeer en heeft een oppervlakte van circa 3.26.00 ha.

De bij deze kavel behorende informatie en de details van de openbare inschrijving vindt u in het biedboek.

Bestemming en gebruik
De kavel mag uitsluiten worden gebruikt voor agrarische doeleinden.

Proces
De biedingen op de afzonderlijke kavels kunnen tot 4 september 2023 11:59 uur online worden ingediend via biedboek.nl. De gunning zal in beginsel uiterlijk op 16 oktober 2023 plaatsvinden.

Let op: correspondentie vindt uitsluitend plaats in de Nederlandse taal. Daarnaast dient de Bieder te beschikken over een geldig relatienummer bij RVO. Meer informatie over het proces is opgenomen in het biedboek.

Over ieder pachtjaar is de volledige pachtprijs en 50% van de watersysteemheffing verschuldigd, ook indien een pachtjaar korter of langer is dan twaalf (12) maanden.

Tot uiterlijk woensdag 30 augustus 2023, 11.59 uur ’s ochtends, kunnen vragen worden ingediend met betrekking tot het biedboek.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf, Sectie Agrarisch Gebruik
Contactpersoon:
E-mailadres: Postbus.rvb.oi.IJsselmeerpolders@rijksoverheid.nl

Aangeboden objecten

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod