Diverse meldingen sectie Verhuur, Medegebruik en Recreatie
te Tilburg

Gegund

De meldingenlijst gesloten op donderdag 23 mei 2023, 12:00 uur.

0

Objectinformatie

Huidig gebruik:
Diverse overeenkomsten
Bestemming:
Diverse bestemmingen

Meldingen

Update 23 mei 2023: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat onderstaande overeenkomsten sluiten met de beoogde wederpartijen, omdat deze locatie voldoet aan een of meerdere gestandaardiseerde argumenten en het voor deze ingebruikgevingen minder doelmatig is een volledige openbare inschrijvingsprocedure op te starten. Achter de meldingen staan een of meerdere nummers die verwijzen naar de betreffende argumenten. Een toelichting op deze argumenten kunt u vinden in de ‘toelichting gestandaardiseerde argumenten’ die te downloaden is via de downloadknop.

Andere partijen konden voor dinsdag 23 mei 2023, 12:00 uur hun interesse kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben voor het verkrijgen van een overeenkomst voor deze locaties. Er hebben zich geen andere partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locaties geen openbare inschrijving starten.

Locatie
Voor de volgende locaties gaat het Rijksvastgoedbedrijf een overeenkomst aan met de beoogde wederpartijen en wordt volstaan met deze publicatie:

• Een oppervlakte grond gelegen bij de Eperweg 98 te ’t Harde, kadastraal bekend gemeente Doornspijk, sectie F, nummer 941 gedeeltelijk, voor het hebben en behouden van een ambulancepost door Witte Kruis Zorg B.V., zaaknummer 5463616, argument 1E: Alternatieve methode 1: voornemen tot Overeenkomst;
• Oppervlakten gronden nabij de Mariahoeveweg en de Rijksweg A1 te Muiden, in de gemeente Gooise Meren, om te gebruiken als tijdelijke gronddepot, tijdelijke parkeervoorziening, tijdelijk werkterrein, het verleggen van de infrastructuur en het aanpassen sloten voor een herstel van de schootsvelden, van 1 juli 2023 tot en met 30 juni 2026 met de mogelijkheid tot een verlenging met één jaar, zaaknummer 4957536, argument 1B: ministeriele regeling en minderheidspositie in een groter project;
• Een oppervlakte grond van OT Marnewaard te Lauwersoog, kadastraal bekend gemeente Ulrum, Sectie I, Nummer 416 gedeeltelijk, waar Stichting Scouting Noordelijk een Pinksterkamp het 91e Noordelijk Pinkster-scoutingkamp van 26 t/m 29 mei 2023 organiseert, zaaknummer 4992646, argument 1A: Kortdurende medegebruik van maximaal 1 maand;
• Een oppervlakte grond op het van Kroondomein ’t Loo terrein, kadastraal bekend gemeente Apeldoorn, sectie D, nummer 6226 gedeeltelijk, voor het houden van een zomerkamp van 1 juli tot en met 22 juli, zaaknummer 1484556, argument 1A: Kortdurende medegebruik van maximaal 1 maand.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locaties vestigt het Rijksvastgoedbedrijf een overeenkomst met de beoogde wederpartij(en).
Op deze overeenkomst zijn algemene voorwaarden van toepassing. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Melding
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomsten aan met de beoogde wederpartijen. Om andere partijen de gelegenheid te geven hun interesse voor de locaties kenbaar te maken publiceert het Rijksvastgoedbedrijf deze meldingenlijst.

Deze meldingenlijst is gesloten op dinsdag 23 mei 2023 Voor die tijd konden partijen hun beargumenteerde interesse kenbaar hebben gemaakt.

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (268 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon:
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod