Kavel los land gelegen nabij de
Brugdam
te Lage Zwaluwe

Verpacht

De inschrijving is gesloten op 19 april 2023.

0

Objectinformatie

Adres:
Brugdam, Lage Zwaluwe
Huidig gebruik:
Landbouwgrond
Bestemming:
Agrarisch
Perceelgrootte:
ca. 5.52.80 ha

Gegund

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft deze kavel per 1 juni 2023 in geliberaliseerde pacht uitgegeven voor € 1.800,00 per hectare per jaar. De pachtperiode van deze kavel is 5 jaar en 5 maanden.

In totaal ging het om 5.52.80 hectare met bestemming agrarisch.

Omschrijving kavel Lage Zwaluwe
De kavel heeft een oppervlakte van ongeveer 5.52.80 ha en is gelegen nabij de Brugdam te Lage Zwaluwe. De pachtperiode betreft 5 jaar en 5 maanden.

De kavel is niet zelfstandig ontsloten; het te pachten perceel is uitsluitend bereikbaar via naastgelegen percelen. De bieder dient aantoonbaar zelfstandige toegang te hebben tot het te verpachten perceel, zodat geen inbreuk gemaakt wordt op rechten van anderen.

De exacte ligging van deze kavel, bijbehorende informatie en de details van de openbare inschrijving vindt u in het Biedboek.

Bij het uitbrengen van de bieding geldt een vanaf-prijs. Bieders kunnen een Bieding uitbrengen voor de kavel vanaf € 825,- per ha/per pachtjaar (excl. watersysteemheffing).

Over ieder pachtjaar is de volledige pachtprijs en watersysteemheffing verschuldigd, ook indien een pachtjaar korter of langer is dan twaalf (12) maanden.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf, Sectie Agrarisch Gebruik
Contactpersoon:
E-mailadres: Postbus.RVB.OIOverigNederland@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod