Perceel grond op centraal punt
op de hoek van de Rijkstraatweg en de Oude Wezeveldseweg
te Twello

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
op de hoek van de Rijkstraatweg en de Oude Wezeveldseweg, 7391 PA Twello
Huidig gebruik:
Agrarisch
Bestemming:
Agrarisch
Perceelgrootte:
ca. 2.805 m²
Transactieprijs:
€ 31.000,00

Perceel cultuurgrond op centraal punt in Twello

Het Rijksvastgoedbedrijf biedt te koop aan via een makelaar twee aaneengesloten percelen cultuurgrond gelegen op centraal punt in Twello.

Omschrijving
Het betreft twee percelen grond, kadastraal bekend gemeente Voorst, sectie P, nummer 236, groot 2.720 m2 en sectie P, nummer 444, groot 85 m2. De percelen zijn voorheen in gebruik geweest als opslag ten behoeve van zout en andere voorwerpen. Het perceel is omzoomd door bomen en deels verhard. De bestemming van het perceel is agrarisch.

Ligging
Gelegen op een bijzonder centraal punt in Twello, op de hoek van de Rijksstraatweg en de Oude Wezeveldseweg.

Mogelijkheden en bestemming
Agrarische bestemming voor uitsluitend agrarisch gebruik, ondergeschikt agrarisch natuurbeheer en hobbymatig agrarisch gebruik.

Verkoopprocedure
Het object zal verkocht worden via open inschrijving zonder voorselectie met onvoorwaardelijke biedingen. Belangstellenden kunnen een bieding indienen middels het inschrijfformulier. Een inschrijfformulier, uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure en -voorwaarden kunt u opvragen bij de makelaar.
Meer informatie over het object en twee kijkmiddagen kunt u vinden op de website van de makelaar via deze link: website makelaar.

Belangrijke datums
Biedingen dienen uiterlijk woensdag 30 november 2023 om 11.00 uur binnen te zijn bij Notariskantoor Smalbraak te Deventer. Biedingen ingediend later dan voornoemd tijdstip worden niet meegenomen in de verkoopprocedure.

Vragen kunt u stellen via biedboek@rijksoverheid.nl.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod