Oppervlakte grond gelegen langs de rechteroever van de Nieuwe Maas te Vlaardingen.
Gelegen nabij de Koningin Wilhelminahaven ZOZ te Vlaardingen en gelegen aan de watergang Nieuwe Maas en de Vulcaanhaven.
te Vlaardingen

Voornemen tot overeenkomst

Voornemen tot overeenkomst gesloten op dinsdag 27 april 2023, 12:00 uur.

Kadastrale kaart 0

Objectinformatie

Adres:
Gelegen nabij de Koningin Wilhelminahaven ZOZ te Vlaardingen en gelegen aan de watergang Nieuwe Maas en de Vulcaanhaven., 3134 KH Vlaardingen
Huidig gebruik:
Oppervlakte grond in gebruik als industrieterrein/bedrijventerrein t.b.v. een havenbedrijf.
Bestemming:
Bedrijventerrein
Perceelgrootte:
ca. 00.56.00 ha

Perceel grond gelegen aan de Rotterdam Vulcaanhaven/Nieuwe Maas te Vlaardingen.

Update dinsdag 27 april 2023: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat een erfpachtovereenkomst te sluiten voor het perceel grond gelegen aan de Rotterdam Vulcaanhaven/Nieuwe Maas, nabij de Koningin Wilhelminahaven te Vlaardingen, kadastraal bekend als gemeente Vlaardingen, sectie B, nummer 9394, met de duur van 18 jaar, met ingang van 1 mei 2023 en einddatum 30 april 2041.

Andere partijen konden voor dinsdag 27 april 2023, 12:00 uur kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie. Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie
De locatie is gelegen op kadastraal perceel: gemeente Vlaardingen, sectie B, nummer 9394.
Het betreffende perceel is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt volgens de bestemming, zijnde bedrijventerrein.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locatie sluit het Rijksvastgoedbedrijf een erfpachtovereenkomst met de beoogde wederpartij. Op dit contract zijn de bijbehorende algemene voorwaarden van toepassing (Algemene erfpachtvoorwaarden materieelbeheer Rijkswaterstaat Rijksvastgoedbedrijf 2020). Het gaat hierbij om een contract met een gebruiksperiode van 18 jaar, ingaande op 1 mei 2023 en eindigende op 30 april 2041. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Voornemen tot Overeenkomst
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomst aan met de huidige gebruiker van de locatie, tevens zijnde de aangrenzende gebruiker, omdat de locatie niet via de openbare weg is te bereiken. Het voornemen tot overeenkomst heeft het Rijksvastgoedbedrijf gepubliceerd.
Andere partijen konden kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf interesse te hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie.
Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (33 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon: De heer J. van de Venn
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod