Diverse meldingen sectie Verhuur, Medegebruik en Recreatie
te Tilburg

Gegund

De meldingenlijst is gesloten op donderdag 25 april 2023, 12:00 uur.

0

Objectinformatie

Huidig gebruik:
Diverse overeenkomsten
Bestemming:
Diverse bestemmingen

Diverse meldingen

Update 25 april 2023: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat onderstaande overeenkomst sluiten met de beoogde wederpartij, omdat deze locaties voldoen aan een of meerdere gestandaardiseerde argumenten en het voor deze ingebruikgeving minder doelmatig is een volledige openbare inschrijvingsprocedure op te starten. Achter de meldingen staan een of meerdere nummers die verwijzen naar de betreffende argumenten. Een toelichting op deze argumenten kunt u vinden in de ‘toelichting gestandaardiseerde argumenten’ die te downloaden is via de downloadknop.

Andere partijen konden voor donderdag 25 april 2023, 12:00 uur hun interesse kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben voor het verkrijgen van een overeenkomst voor deze locaties. Er hebben zich geen andere partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locaties geen openbare inschrijving starten.

Locaties
Voor de volgende locaties gaat het Rijksvastgoedbedrijf een overeenkomst aan met de beoogde wederpartij en wordt volstaan met deze publicatie:

• Een oppervlakte grond van een kade aan de zuidzijde van het Spui te Oud-Bijerland, voor het inrichten van een openbare ruimte bij een nieuwbouw woning project door de gemeente Hoeksche Waard, gelegen aan de zuidzijde van de Spui te Oud-Beijerland, kadastraal bekend gemeente Oud-Beijerland, sectie D, nummers 6621, 6224 en 6232, allen gedeeltelijk met een totale oppervlakte van ongeveer 900 m², zaaknummer 1485195, argument 1A: aangrenzende eigenaar, klein oppervlakte (<1 ha.).

• Een oppervlakte grond voor het gebruik van het verkeersoefenterrein op het Defensiecomplex de Strijpse Kampen, naast legerplaats Oirschot, voor het organiseren van een klassementsproef van de ELE Rally 2023 op 3 juni 2023 van 11:30 uur tot 21:30 uur, zaaknummer 5671936, argument 1A: kortdurende medegebruik

• Een oppervlakte grond aan de Kanaaldijk Oost te Nigtevecht, kadastraal bekend gemeente Nigtevecht, sectie B, nummers 656 en 680 gedeeltelijk, met een oppervlakte van ongeveer 175 m², voor het realiseren, het hebben en behouden van een uitrit en parkeerplaatsen ten behoeve van de brandweerpost Nigtevecht, voor onbepaalde tijd, zaaknummer 5237976, argument 1A: klein oppervlakte (<1 ha.) en gebruik met lage tegenprestatie (tot € 1.500,-).

• Een oppervlakte grond kadastraal bekend gemeente Vianen, sectie K, nummer 145 en Gemeente Vianen, sectie B, nummer 6735 met een totale oppervlakte van 11.317 m², voor het ééndaagse festival Titanium op 13 mei 2023, zaaknummer 4851037, argument 1A: kortdurend gebruik.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locaties vestigt het Rijksvastgoedbedrijf een overeenkomst met de beoogde wederpartij(en).
Op deze overeenkomst zijn algemene voorwaarden van toepassing. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Melding
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomsten aan met de beoogde wederpartijen. Om andere partijen de gelegenheid te geven hun interesse voor een locatie kenbaar te maken publiceert het Rijksvastgoedbedrijf deze meldingenlijst.

Deze meldingenlijst is gesloten op dinsdag 25 april 2023 Voor die tijd konden partijen hun beargumenteerde interesse kenbaar hebben gemaakt.

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (268 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon:
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod