Een perceel grond gelegen nabij de rivier de Maas Kavel 10 – Hobbyweide ter hoogte van de
Witveldweg
te Belfeld

Te huur

De inschrijving is gesloten op 15 mei 2023, 11.59 uur.

0

Objectinformatie

Adres:
Witveldweg, Belfeld
Bestemming:
Agrarisch met waarden
Perceelgrootte:
ca. 0.28.00 ha

Hobbyweide nabij de Maas ter hoogte van de Witveldweg te Belfeld

Het Rijksvastgoedbedrijf bood een kavel nabij de Maas in huur aan. In totaal gaat het om ongeveer 0.28.00 hectare met de bestemming agrarisch met waarden.

Omschrijving kavel 10
Kavel 10 is gelegen aan de Maas ter hoogte van de Witveldweg te Belfeld. De kavel is circa 0.28.00 hectare groot. De periode betreft 5 jaar en 6 maanden.

De exacte ligging van deze kavel, bijbehorende informatie en de details van de openbare inschrijving vindt u in het biedboek.

Proces
De biedingen kunnen tot 15 mei 2023 11:59 uur online worden ingediend. De gunning zal uiterlijk op 19 juni 2023 plaatsvinden. Let op: correspondentie vindt uitsluitend plaats in de Nederlandse taal. Meer informatie over het proces is opgenomen in het biedboek.

Aangeboden kavels
Deze kavel wordt afzonderlijk, maar tegelijkertijd met 1 andere kavel, aangeboden.

Online bieden
De Staat biedt een hobbyweide nabij de Maas ter hoogte van de Witveldweg te Belfeld aan in een openbare inschrijving met online bieden. Dat betekent dat geïnteresseerden hun bieding online kunnen indienen. Hiervoor dient u zich te registreren op de website en het Biedboek te bestellen. In het Biedboek zijn de verdere procedure voorwaarden uitgeschreven. Het Biedboek is vanaf 21 april 2023 beschikbaar, vanaf dat moment is het mogelijk een bieding uitbrengen.

Bieding
De bieding bedraagt de jaarlijkse huurprijs in hele euro’s. Uw bieding is de huurprijs per huurjaar voor de gehele hobbyweide.
Over ieder huurjaar is de volledige huurprijs verschuldigd, ook indien een huurjaar korter of langer is dan twaalf (12) maanden.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase (huidige status)
  •  Huurovereenkomst
  •  Levering

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf, Sectie Agrarisch Gebruik
Contactpersoon:
E-mailadres: Postbus.RVB.Huur.AG@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod