Voormalig Politie glasvezelnetwerk
in omgeving
te Tilburg-Oosterhout e.o.

Te koop
0

Objectinformatie

Adres:
in omgeving, van Tilburg-Oosterhout e.o.
Huidig gebruik:
Buiten gebruik
Bestemming:
Datatransport
Bouwjaar:
ca. 2007

Glasvezelnetwerk in omgeving van Tilburg-Oosterhout e.o.

Let op: dit object wordt aangeboden door de Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedure van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Netwerk Company B.V.

Omschrijving
Het glasvezelnetwerk gelegen tussen Tilburg en Oosterhout heeft een globale lengte van 58 kilometer, bestaand uit een 40 mm HDPE-buis ingericht met een 48- respectievelijk 24-voudige glasvezelkabel.

Het netwerk is sinds twee jaar buiten gebruik, maar wordt nog wel beheerd en onderhouden. De aangesloten politiebureaus dienen na overdracht van het netwerk losgekoppeld te worden.

Verkoopprocedure
Het netwerk zal worden verkocht middels een openbare inschrijving. De verkoop van het netwerk wordt begeleid door Netwerk Company B.V.

Gegevens over de verkoopprocedure zijn beschikbaar via een dataroom en te verkrijgen door een e-mail te sturen naar de heer Kervezee van Netwerk Company B.V. In de dataroom is alle relevante informatie beschikbaar.

Belangrijke data
Het sluitingstermijn voor biedingen is 1 maart 2024 om 12:00 uur.

Meer informatie
De verkoop van het netwerk zal worden begeleid door de Netwerk Company B.V. De heer Kervezee zal als contactpersoon optreden.
E-mail: jimkervezee@denetwerkcompany.nl
Telefoonnummer: 06-15032872

Contactgegevens

De Netwerk Company BV
Contactpersoon: Dhr. J. Kervezee
Telefoon: 06 15 03 28 72
E-mailadres: jimkervezeee@denetwerkcompany.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod