Te renoveren jaren ’30 object met woonbestemming
Jaffastraat 1
te Utrecht

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Jaffastraat 1, 3532 EL Utrecht
Huidig gebruik:
Leegstaand
Bestemming:
Wonen
Oppervlakte (BVO):
ca. 121 m²
Perceelgrootte:
ca. 94 m²
Bouwjaar:
ca. 1936

Te renoveren jaren ’30 object met woonbestemming te Utrecht

Het Rijksvastgoedbedrijf biedt middels een openbare inschrijving via Grada Jager Makelaardij een te renoveren jaren ’30 object met woonbestemming te Utrecht aan.

Omschrijving
Het betreft een jaren ‘30 object te renoveren naar een eengezinswoning met achtertuin gelegen in de wijk Nieuw Engeland.

Begane grond:
Je komt binnen in het tochtportaal met toegang tot de hal met toilet en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal loop je door naar de ruime woonkamer met voldoende ruimte voor het realiseren van bijvoorbeeld een gezellige living en een open keuken met kookeiland. Helemaal aan de achterzijde van de woning vind je nog een uitbouw met daarachter de achtertuin. De uitbouw verkeert in zeer matige staat.

Eerste verdieping:
Je komt boven op de overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar een balkon. Er is aan de achterzijde nog een mooie ruimte waar je een badkamer kunt realiseren en ook deze ruimte biedt toegang tot het balkon.

Tweede verdieping:
Bovengekomen op de overloop word je verrast door de enorme ruimte, er zijn hier maar liefst drie slaapkamers en dan is er nog plek voor een washok of een tweede badkamer.

Ligging
Het object ligt net om de hoek van het Majellapark aan een rustige straat aan de rand van de gezellige wijk Nieuw Engeland aan de Westzijde van Utrecht. Ondanks de centrale ligging van de wijk overheerst hier een bijna dorps gevoel. Alles wat je dagelijks nodig hebt vind je om de hoek. Voor de boodschappen kun je naar Winkelcentrum Groeneweg en er zijn veel leuke restaurantjes, koffietentjes en terrasjes in de directe nabijheid. Ook met de bereikbaarheid zit het goed, je zit met de auto zo op de A2 en A12 en het Centraal Station is een paar minuten fietsen. Pak je liever de bus? Deze stopt letterlijk om de hoek op de Vleutenseweg.

Mogelijkheden en bestemming
Onlangs is de bestemming van het pand gewijzigd naar een enkelbestemming ‘wonen’. Het pand was in gebruik als privéclub en de indeling is niet gewijzigd.

Verkoopprocedure
Het object zal verkocht worden via een openbare inschrijving met voorwaardelijke- en onvoorwaardelijke biedingen via makelaarskantoor Grada Jager Makelaardij.

Belangrijke datums
- 17 april 2023: start bezichtigingen
- 2 mei om 11.00 uur: indienen biedingen

Meer informatie
Voor meer informatie over het object kunt u contact opnemen met Grada Jager Makelaardij.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Grada Jager Makelaardij
Contactpersoon: Bob Achterberg
Telefoon: 030 296 77 70
E-mailadres: makelaardij@gradajager.nl
Website: Grada Jager Makelaardij

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod