Klimpijler met bedrijfs- en ontvangstruimte Delta Expohaven Neeltje Jans
Gelegen bij Neeltje Jans
te Vrouwenpolder

Niet gegund

Openbare procedure is gesloten op woensdag 20 april 2023, 12:00 uur

Bestel het biedboek
A02 foto 2 0

Objectinformatie

Adres:
Gelegen bij Neeltje Jans, 4354 RB Vrouwenpolder
Huidig gebruik:
Cultuur en ontspanning
Bestemming:
Cultuur en ontspanning
Perceelgrootte:
ca. 530 m²

Klimpijler bij Neeltje Jans

De Staat biedt een reservepijler in de Delta Expohaven te exploiteren als klimwand en een oppervlakte grond voor het plaatsen, behouden en onderhouden van een unit als bedrijfs- en ontvangstruimte te huur aan. De reservepijler is ongeveer 9 meter breed, 45 meter lang en 30 meter hoog. De grond voor de unit betreft een oppervlakte van ongeveer 64 m².

Online bieden
De Staat biedt een reservepijler in de Delta Expohaven te exploiteren als klimwand en een oppervlakte grond voor het plaatsen, behouden en onderhouden van een unit als bedrijfs- en ontvangstruimte aan in een openbare inschrijving met online bieden. Dat betekent dat geïnteresseerden hun bieding online kunnen indienen. Hiervoor dient u zich te registreren op de website en het Biedboek te bestellen. In het Biedboek zijn de verdere procedure voorwaarden uitgeschreven. Het Biedboek is vanaf 23 maart 2023 beschikbaar, vanaf dat moment is het mogelijk een bieding uitbrengen.

De bieding bedraagt de jaarlijkse huurprijs in hele euro’s. Bij het uitbrengen van de bieding geldt een vanaf-prijs. Bieders kunnen een Bieding uitbrengen voor de reservepijler en de grond vanaf € 2.500,00. Uw bieding is de huurprijs per jaar voor de het gebruik van de reservepijler en de ondergrond van de unit.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Niet gegund

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon: Dhr. L. Rosalia
E-mailadres: Postbus.rvb.biedboekvmr@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod