Twee oppervlakten water in het Veerse Meer te Kortgene ten behoeve van de realisatie van watersuites
Gelegen te Kortene in het Veerse Meer grenzend aan camping De Paardekreek, plaatselijk bekend Veerse Meerdreef te Kortgene
te Kortgene

Gegund

Voornemen tot overeenkomst is gesloten op donderdag 16 maart 2023, 12:00 uur

Fotokaart 0

Objectinformatie

Adres:
Gelegen te Kortene in het Veerse Meer grenzend aan camping De Paardekreek, plaatselijk bekend Veerse Meerdreef te Kortgene, 4484 MB Kortgene
Huidig gebruik:
Oppervlakte water
Bestemming:
Water
Perceelgrootte:
ca. 0.09.00 ha

Perceel water ten behoeve van de realisatie van watersuites.

Update 16 maart 2023: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat een huurafhankelijk recht van opstal vestigen voor het perceel water gelegen in het Veerse Meer grenzend aan de camping De Paardekreek, kadastraal bekend gemeente Kortgene, sectie I, nummer 65 gedeeltelijk met de duur van 10 jaar met telkens een optie tot 10 jaar verlenging, met ingang van
1 april 2023.

Andere partijen konden voor donderdag 16 maart 2023, 12:00 uur kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben in het verkrijgen van een overeenkomst voor deze locatie. Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie
De locatie is gelegen op het kadastraal perceel:
Gemeente Kortgene, sectie I, nummer 65.
Het betreffende perceel is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt voor het realiseren van watersuites.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locatie sluit het Rijksvastgoedbedrijf een huurafhankelijk recht van opstal met de beoogde wederpartij. Het gaat hierbij om een contract met een gebruiksperiode van 10 jaar met telkens een optie tot verlenging van 10 jaar. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Voornemen tot Overeenkomst
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomst aan met de huidige c.q. aangrenzende gebruiker. De locatie heeft een geïsoleerde ligging en is minder doelmatig zelfstandig te bereiken. Het voornemen tot overeenkomst heeft het Rijksvastgoedbedrijf gepubliceerd.
Andere partijen konden kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf interesse te hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie.
Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (33 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon: Dhr. J. Dirks
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod