Wijziging van de oppervlakte in de huurovereenkomst i.v.m. het plaatsen van een container als kantoorunit.
te Utrecht

Gegund

Voornemen tot overeenkomst gesloten op donderdag 9 februari 2023, 12:00 uur.

Kadastrale kaart 0

Objectinformatie

Huidig gebruik:
Speelveld en speelvoorzieningen voor hondenopvang met beperkte parkeervoorzieningen, het plaatsen van een varianthal en een passend hekwerk.
Bestemming:
Snippergroen
Perceelgrootte:
ca. 40,5 m²

Wijziging van de oppervlakte in de huurovereenkomst i.v.m. het plaatsen van een container als kantoorunit te Utrecht.

Update 9 februari 2023: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat de huidige oppervlakte in de bestaande huurovereenkomst aanvullen met 40,5 m² wat door de huidige huurder mag worden gebruikt als speelveld en speelvoorzieningen voor hondenopvang met beperkte parkeervoorzieningen, het plaatsen van een varianthal en een passend hekwerk te Utrecht, kadastraal bekend gemeente Utrecht, sectie T, nummer 1275 gedeeltelijk met de duur van één jaar met een verlenging van telkens één jaar.

Andere partijen konden voor donderdag 9 februari 2023, 12:00 uur kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse haddden in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor de 40,5 m². Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie
De locatie is gelegen op een gedeelte van het kadastraal perceel:
Gemeente Utrecht, sectie T, nummer 1275 gedeeltelijk.
De uitbreiding van het betreffende perceel is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt als speelveld en speelvoorzieningen voor hondenopvang met beperkte parkeervoorzieningen, het plaatsen van een varianthal en een passend hekwerk.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locatie sluit het Rijksvastgoedbedrijf een huurovereenkomst met de beoogde wederpartij. Op dit contract zijn de bijbehorende algemene voorwaarden van toepassing Algemene huurvoorwaarden ongebouwde onroerende zaken Rijksvastgoedbedrijf 2020. Het gaat hierbij om een contract met een gebruiksperiode van één jaar met een verlenging van telkens één jaar. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Voornemen tot Overeenkomst
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomst aan met de zittende gebruiker. Het voornemen tot overeenkomst heeft het Rijksvastgoedbedrijf gepubliceerd.
Andere partijen konden kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf interesse te hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie.
Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (33 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon: Mevr. L. Dawson
E-mailadres: Postbus.rvb.biedboekvmr@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod