Kantoorgebouw
Pannekeetweg 16
te Heerhugowaard

Verhuurd
0

Objectinformatie

Adres:
Pannekeetweg 16, 1704 PL Heerhugowaard
Huidig gebruik:
Verhuurd
Bestemming:
Kantoor
Oppervlakte (BVO):
ca. 429 m²
Perceelgrootte:
ca. 2.380 m²
Bouwjaar:
ca. 1978

Solitair kantoorgebouw te Heerhugowaard

Let op: dit object wordt aangeboden door de Provincie Noord-Holland en valt daarmee buiten de procedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Algemeen
Solitair kantoorgebouw met een oppervlakte van ca. 429 m2 GBO, gelegen aan de Pannekeetweg 16 in Heerhugowaard. Het gebouw is gelegen op een ruime kavel met een representatieve tuin en veel parkeergelegenheid.

Op bedrijventerrein de Zandhorst biedt KRK Makelaars dit vrijstaande kantoor gebouw aan. Gelegen direct aan de Provinciale weg N242 naast hotel-restaurant Babylon. De representatieve kantoorruimtes zijn van een hoogwaardig afwerkingsniveau en totaal circa 429 m2 groot. Tevens is het object voorzien van royale parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bereikbaarheid
De locatie kenmerkt zich door een uitstekende bereikbaarheid door de ligging nabij de Provinciale weg N242 (Alkmaar - Leeuwarden) en nabij de Provincialeweg N194 (Heerhugowaard - Hoorn). Beide wegen hebben een goede verbinding met respectievelijk de Rijkswegen A9 en A7. Het object is ook met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Er is een bushalte gesitueerd op loopafstand en het treinstation Heerhugowaard is op circa 4 km afstand gelegen.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Kuijs Reinder Kakes
Contactpersoon: Sander Caldenhove
Telefoon: 072 555 55 55
E-mailadres: alkmaar@krk.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod