Vervoer van badgasten naar Balg te Schiermonnikoog.
Strand nabij Reddingsweg
te Schiermonnikoog

Gegund

Voornemen tot overeenkomst is gesloten op dinsdag 15 november 2022, 12:00 uur.

Locatie foto 0

Objectinformatie

Adres:
Strand nabij Reddingsweg, 9166 PD Schiermonnikoog
Huidig gebruik:
Vervoer van badgasten door een trekker voortbewogen wagen naar Balg.
Bestemming:
Natuur / waterstaatkundige functie
Perceelgrootte:
ca. 6.93.82 ha

Vervoeren van badgasten naar Balg te Schiermonnikoog door een trekker.

Update 15 november 2022: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartij.

Vervoer badgasten Schiermonnikoog naar Balg te Schiermonnikoog door een trekker voortbewogen wagen, periode 1 mei t/m 30 september elk jaar.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat een huurovereenkomst sluiten voor het vervoer van badgasten van Schiermonnikoog naar Balg te Schiermonnikoog door een trekker voortbewogen wagen, in de periode van 1 mei t/m 30 september elk jaar.

Kadastraal bekend gemeente Schiermonnikoog, sectie A, nummers 957,963,964,1115,1116,1124,1126 en 1127 allen gedeeltelijk met de duur van één jaar met een verlenging van telkens één jaar.

Andere partijen konden voor dinsdag 15 november 2022, 12:00 uur kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hadden in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie. Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie
De locatie is gelegen op een gedeelte van het kadastraal perceel:

Gemeente Schiermonnikoog, sectie A, nummers 957, 963, 964, 1115, 1116, 1124, 1126 en 1127 allen gedeeltelijk.

Het betreffende perceel is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt als natuur/waterstaat.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locatie sluit het Rijksvastgoedbedrijf een huurovereenkomst met de beoogde wederpartij. Op dit contract zijn de bijbehorende algemene voorwaarden van toepassing Algemene huurvoorwaarden ongebouwde onroerende zaken Rijksvastgoedbedrijf 2020. Het gaat hierbij om een contract met een gebruiksperiode van één jaar met een verlenging van telkens één jaar. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Voornemen tot Overeenkomst
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomst aan met de nieuwe eigenaar van het huidige bedrijf. Het voornemen tot overeenkomst heeft het Rijksvastgoedbedrijf gepubliceerd.
Andere partijen konden kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf interesse te hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie.
Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (33 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur
Contactpersoon: Mevr. B. Jansen
E-mailadres: postbus.rvb.biedboekvmr@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod