Voormalig politiebureau
Marktstraat 6
te Gorredijk

Verkocht
0

Objectinformatie

Adres:
Marktstraat 6, 8401 CR Gorredijk
Huidig gebruik:
Leegstand
Bestemming:
Wonen-Woongebouw
Oppervlakte (BVO):
ca. 186 m²
Bouwjaar:
ca. 2005

Voormalig politiebureau in Gorredijk

Let op: dit object wordt aangeboden door de Nationale Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Omschrijving
Het betreft een voormalig politiebureau uit 2005 ter grootte van circa 186 m2 b.v.o., (circa 160 m2 v.v.o.) gelegen op de begane grond. Het object is onderdeel van een Vereniging van Eigenaars.
* Genoemd metrage is op basis van inschatting verkoper. Het metrage is niet vastgesteld conform NEN2580, hier kunnen zodoende geen rechten aan worden ontleend.

Energielabel is A.

Mogelijkheden en bestemming
De huidige bestemming is ‘Wonen-Woongebouw’.

Ligging
Het object is op circa 3 autominuten van de op- en afrit van de N392 gelegen, welke een directe verbinding heeft met de A7. Op zeer korte loopafstand van het object is een bushalte gelegen van een 2-tal buslijnen welke o.a. een directe verbinding hebben met Station Heerenveen.
De bereikbaarheid met zowel eigen- als openbaar vervoer is zeer goed.
Het object is gelegen aan de rand van het centrum van Gorredijk. Gorredijk heeft een centrumfunctie voor de omliggende dorpen met een hoog voorzieningenniveau.

Verkoopprocedure
Dit object wordt aangeboden door middel van een gestructureerd verkoopproces met de mogelijkheid tot onderhands bieden, bij de betrokken notaris, tot en met dinsdag 15 november 2022 voor 17.00 uur en de mogelijkheid tot online bieden op woensdag 16 november 2022 via de website www.bva-auctions.com/vastgoed.

Meer informatie
Voor meer informatie over het object kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Cushman & Wakefield
Contactpersoon: Hendrik van Arem
Telefoon: 0503141232
E-mailadres: groningen@cushwake.com
Website: Cushman & Wakefield

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod