9e tranche defensiewoningen
Julianadorp Grenenweg 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 en 28 en Grote Berg Kaya Baganja 9
te Curaçao

Gegund

0

Objectinformatie

Adres:
Julianadorp Grenenweg 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 en 28 en Grote Berg Kaya Baganja 9, Curaçao

10 defensiewoningen op Curaçao

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat wederom een aantal defensiewoningen verkopen. Het gaat om 9 woningen in de wijk Julianadorp en 1 woning op Grote Berg op Curaçao. Het Rijksvastgoedbedrijf is een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en is onder meer belast met het verkopen van overtollig vastgoed.

In 2016 werden de eerste overtollige defensiewoningen verkocht. Dit gebeurde steeds via openbare vrijwillige veilingen ten overstaan van een notaris op Aruba en Curaçao. Nu staat op Curaçao inmiddels verkoop nr. 9 op het programma. De tien woningen, gelegen aan de Grenenweg en Kaya Baganja, zijn keurig opgefrist en klaar voor de verkoop. Alle te verkopen vrijstaande woningen liggen op ruime kavels.

Indeling
De ruime, moderne vrijstaande woningen in Julianadorp van circa 213 m² en de woning op Grote Berg van circa 143 m² zijn voorzien van een hal, woonkamer, keuken, vier slaapkamers met vaste kasten, twee badkamers met een toilet, berging, een overdekte porch en een carport. De woningen zijn op royale kavels gelegen en de tropische tuin is volledig afgescheiden met stenen muren, muren met stalen hekwerken, rasters en poorten.

Verkoopinformatie
Vanaf 8 september 2022 is alle informatie over de verkoop, veiling en de woningen op de website www.caribbean-houses.com beschikbaar en zijn de belangrijke stukken te downloaden. Updates zijn ook te volgen via www.facebook.com/caribbeanhouses.

Op donderdag 22 en op dinsdag 27 september 2022 is er gelegenheid om de woningen in Julianadorp te bekijken. Op donderdag 29 september en op dinsdag 4 oktober 2022 is er gelegenheid om de woning op Grote Berg te bekijken. De veilingdagen zijn op vrijdag 4 en vrijdag 11 november 2022 bij Fung-A-Loi & Samandar notarissen.

Woningen
Julianadorp, Grenenweg 1
Julianadorp, Grenenweg 2
Julianadorp, Grenenweg 3
Julianadorp, Grenenweg 4
Julianadorp, Grenenweg 5
Julianadorp, Grenenweg 6
Julianadorp, Grenenweg 8
Julianadorp, Grenenweg 10
Julianadorp, Grenenweg 28
Grote Berg, Kaya Baganja 9

Vragen kunt u stellen via biedboek@rijksoverheid.nl.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase (huidige status)
  •  Overeenkomst
  •  Levering

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Henk Knippels
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod