Voormalig politiebureau Meppel
Eendrachtstraat 28
te Meppel

Te koop
0

Objectinformatie

Adres:
Eendrachtstraat 28, 7941 AP Meppel
Huidig gebruik:
Leeg
Bestemming:
Enkelbestemming ‘Maatschappelijk’ en dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie 3’
Oppervlakte (BVO):
ca. 2.559 m²
Perceelgrootte:
ca. ca. 3.369 m²
Bouwjaar:
ca. 1977

Voormalig politiebureau Meppel

Let op: dit object wordt aangeboden door de Nationale Politie en valt daarmee buiten de verkoopprocedures van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende makelaar.

Omschrijving
Het betreft een voormalig politiebureau uit 1977, ter grootte van 2.559 m2 b.v.o. (2.142 m2 v.v.o.), bestaande uit 2 bouwlagen en een kelder. Op eigen afsluitbaar parkeerterrein zijn circa 11 parkeerplaatsen en 9 garageboxen gesitueerd. Aan de voorzijde van het object vinden zich 5 bezoekersparkeerplaatsen.

Ligging
Het object is gelegen op een zichtlocatie aan een van de ontsluitingswegen van Meppel richting de N375 nabij de afslag van de A59.
De bereikbaarheid met zowel eigen- als openbaar vervoer is zeer goed.

Mogelijkheden en bestemming
De huidige bestemming is enkelbestemming ‘Maatschappelijk’ en dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie 3’.

De Gemeente Meppel heeft voor de locatie aan de Eendrachtstraat 28 in Meppel een ‘Stedenbouwkundig kader’ opgesteld. Dit stedenbouwkundig kader schetst het kader waarbinnen initiatieven voor een bestemmingsplanwijziging ontwikkeld kunnen worden. Een grootschalige herontwikkeling met onder andere woningbouw hoort hierbij tot de mogelijkheden. Voor het volledige stedenbouwkundig kader wordt verwezen naar de dataroom van Cushman & Wakefield.

Verkoopprocedure
Dit object wordt verkocht middels een gestructureerd verkoopproces. Bij de verkoop wordt een marketingperiode in acht genomen tot maandag 27 juni 2022, 17.00 uur.

Biedingen dienen uiterlijk op maandag 27 juni 2022 vóór 17.00 uur te zijn ingediend en ontvangen. Eventueel eerder uitgebrachte biedingen worden na maandag 27 juni 2022, 17.00 uur door verkoper in behandeling genomen.

Meer informatie
Meer informatie over het object vindt u op www.cushmanwakefield.nl.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Cushman & Wakefield
Contactpersoon: Hendrik van Arem
Telefoon: 038-4258800
E-mailadres: zwolle@cushwake.com
Website: Cushman & Wakefield

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod