Vrijstaand woonhuis met multifunctionele bedrijfsruimte
Alleeweg 40
te Enschede

Verwacht

0

Objectinformatie

Adres:
Alleeweg 40, 7521 VK Enschede
Huidig gebruik:
anti-kraak bewoning
Bestemming:
Wonen
Oppervlakte (BVO):
ca. 291 m²
Perceelgrootte:
461 m²
Bouwjaar:
ca. 1971

Vrijstaand woonhuis met multifunctionele bedrijfsruimte te Enschede

Binnenkort start het Rijksvastgoedbedrijf met de verkoop via makelaar middels openbare inschrijving van de woning met multifunctionele bedrijfsruimte aan de Alleeweg 40 te Enschede.

Omschrijving
Vrijstaand woonhuis met een eigen oprit, carport, garage/berging, ruime achtertuin en een multifunctionele bedrijfsruimte van ca. 139 m┬▓.

Ligging
Gelegen aan een rustige weg in de woonwijk Twekkelerveld. Op fietsafstand bevindt zich Universiteit Twente en het Kennispark. Op loopafstand het fraaie Abraham Ledeboerpark en sportcomplex Rigtersbleek. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum is recent geheel vernieuwd en beschikt over een divers winkelaanbod.

Mogelijkheden en bestemming
Het woonhuis staat geregistreerd bij de Gemeente Enschede als een bestaand kamerverhuurpand. Het onzelfstandig gebruik voldoet daarmee aan de definitie bestaand kamerverhuurpand, zoals is bepaald in het bestemmingsplan ‘Onzelfstandige bewoning Enschede’.
Het gebruik als kamerverhuurpand is geen verplichting voor een opvolgende eigenaar. Dit recht vervalt automatisch wanneer het onzelfstandig gebruik langer dan 1 jaar onderbroken wordt vanaf 28 december 2021.

Verkoopprocedure
Het Rijksvastgoedbedrijf treft op dit moment de voorbereidingen voor de openbare verkoop van het object. U kunt zich registreren op Biedboek.nl en aanmelden voor de mailalert. U ontvangt dan automatisch bericht als de status wijzigt.

Vragen kunt u stellen via biedboek@rijksoverheid.nl.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (60 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Niels Klijnstra
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod