Agrarisch perceel Frieschepalen
De Scheiding
te Drachtstercompagnie

Verwacht

Luchtfoto weiland 0

Objectinformatie

Adres:
De Scheiding, 9222 LR Drachtstercompagnie
Huidig gebruik:
Agrarisch
Perceelgrootte:
7094 m²

Binnenkort te koop: Agrarisch perceel te Frieschepalen

Binnenkort start het Rijksvastgoedbedrijf met de openbare verkoop middels openbare inschrijving van een agrarisch perceel te Frieschepalen.

Omschrijving
Het perceel grond, kadastraal bekend gemeente Drachten, sectie B, nummer 9379, heeft een oppervlakte van 7094 m2, en kan gebruikt worden als weiland.

Ligging
Het perceel is gelegen nabij de afslag van de A7 Frieschepalen, aan de zuidzijde van het perceel ligt een carpoolplaats, aan de westzijde bevindt zich een bosperceel. Aan de noordzijde bevindt zich de toegang tot het perceel, te bereiken via de N358 middels een openbare weg. De locatie is goed te bereiken met fiets en auto, de parkeergelegenheid voor auto’s is beperkt. (Het hekwerk geeft niet de werkelijke perceelsgrenzen weer).

Mogelijkheden en bestemming
Volgens de informatie van de website Ruimtelijkeplannen.nl is de huidige bestemming van de grond beschreven in het bestemmingsplan “Buitengebied”, vastgesteld op 6 november 2013. Volgens dit bestemmingsplan heeft het perceel de (enkel)bestemming ”Agrarisch met waarden - Besloten gebied”.

Voor informatie over het (vigerend) bestemmingsplan wordt verwezen naar de website van de gemeente en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Verkoopprocedure
Het Rijksvastgoedbedrijf treft op dit moment de voorbereidingen voor de openbare verkoop van het perceel. U kunt zich registreren op Biedboek.nl en aanmelden voor de mailalert. U ontvangt dan automatisch bericht als de status wijzigt. Wanneer het object de status "Te Koop" heeft is het biedboek beschikbaar.

Vragen kunt u stellen via biedboek@rijksoverheid.nl.

Status procedure

  •  Bekendmaking/publicatie (huidige status)
  •  Aanvraag biedboek
  •  Biedingsfase
  •  Gunningsfase
  •  Overeenkomst
  •  Levering

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Niels Klijnstra
Telefoon: 0625711244
E-mailadres: biedboek@rijksoverheid.nl
Website: Rijksvastgoedbedrijf

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod