Perceel te huur voor een parkeerterrein, voetgangersbrug en overige werken
Gelegen tussen de Butaanweg en de rijksweg A4.
te Pernis

Gegund

Voornemen tot overeenkomst gesloten op maandag 2 mei 2022, 12:00 uur

Kadastrale foto 0

Objectinformatie

Adres:
Gelegen tussen de Butaanweg en de rijksweg A4., Pernis
Huidig gebruik:
Braak liggend terrein
Bestemming:
Bedrijventerrein
Perceelgrootte:
ca. 0.67.52 ha

Perceel grond ten behoeve van de realisatie van een parkeerterrein, voetgangersbrug en overige werken.

Update 2 mei 2022: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartij.

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat een huurafhankelijk recht van opstal te vestigen voor het perceel gelegen tussen de Butaanweg en de rijksweg A4 nabij hmp. 74,8 ® tot en met hmp. 75,1 ®, kadastraal bekend gemeente Pernis, sectie A, nummer 1306 gedeeltelijk met de duur van 15 jaar met een optie tot 10 jaar verlenging.

Andere partijen konden voor maandag 2 mei 2022, 12:00 uur kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hadden in het verkrijgen van een huurafhankelijk recht van opstal voor deze locatie. Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie
De locatie is gelegen op het kadastraal perceel:

Gemeente Pernis, sectie A, nummer 1306

Het betreffende perceel is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt voor het realiseren van een parkeerterrein, voetgangersbrug en overige werken.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locatie sluit het Rijksvastgoedbedrijf een huurafhankelijk recht van opstal met de beoogde wederpartij. Het gaat hierbij om een contract met een gebruiksperiode van 15 jaar met een optie tot verlenging van 10 jaar. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Voornemen tot Overeenkomst
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomst aan met Shell Nederland Raffinaderij B.V. Het voornemen tot overeenkomst heeft het Rijksvastgoedbedrijf gepubliceerd. Andere partijen konden kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf interesse te hebben in het verkrijgen van een huurafhankelijk recht van opstal voor deze locatie. Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Download meer informatie

U kunt hier aanvullende informatie downloaden. Om deze informatie te kunnen raadplegen dient u ingelogd te zijn.

   Download meer informatie (31 KB)

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf | Verhuur & Taxaties
Contactpersoon: Mevrouw A. Kortekaas
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod