Parkeerterrein
Deltaweg
te Delfzijl

Gegund

Voornemen tot overeenkomst gesloten op woensdag 6 april 2022, 12:00 uur

0

Objectinformatie

Adres:
Deltaweg, Delfzijl
Huidig gebruik:
Parkeerterrein
Perceelgrootte:
ca. m²

Parkeerterrein te Delfzijl

Update 6 april 2022: Reactietermijn is inmiddels verstreken. Er hebben zich geen andere gegadigden gemeld. Gunning zal plaatsvinden aan de beoogde wederpartijen.
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat een huurovereenkomst sluiten met het bedrijf Akzo voor een gedeelte van het parkeerterrein nabij Zeesluis Farmsum te Delfzijl, ter grootte van 4.100 m², met als doel het gebruik van een parkeergelegenheid, met de duur van een jaar met verlenging van telkens één jaar met een maximum van zes jaar.

Andere partijen konden voor woensdag 6 april 2022, 12:00 uur kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf of zij interesse hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie. Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie
De locatie is gelegen op kadastraal perceel:

Gemeente gemeente Delfzijl, sectie sectie O, nummer 738

De betreffende perceel is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt volgens een bedrijventerrein bestemming.

Voorwaarden Rijksvastgoedbedrijf
Passend bij het gebruik van de locatie sluit het Rijksvastgoedbedrijf een huurovereenkomst met de beoogde wederpartij. Op dit contract zijn de bijbehorende algemene voorwaarden van toepassing (Algemene Huurvoorwaarden ongebouwde onroerende zaken Rijksvastgoedbedrijf 2020). Het gaat hierbij om een contract met een gebruiksperiode van een jaar met verlenging van telkens 1 jaar met een maximum van zes jaar. Het Rijksvastgoedbedrijf brengt voor deze locatie een marktconforme tegenprestatie in rekening.

Voornemen tot Overeenkomst
Het Rijksvastgoedbedrijf gaat deze overeenkomst aan met de aangrenzende gebruiker. Het voornemen tot overeenkomst heeft het Rijksvastgoedbedrijf gepubliceerd.
Andere partijen konden kenbaar maken bij het Rijksvastgoedbedrijf interesse te hebben in het verkrijgen van een huurovereenkomst voor deze locatie.
Er hebben zich geen ander partijen gemeld, derhalve zal het Rijksvastgoedbedrijf voor deze locatie geen openbare inschrijving starten.

Locatie

Bekijk locatie in Google Maps

Contactgegevens

Rijksvastgoedbedrijf
Contactpersoon: Mevrouw L. Dawson
E-mailadres: Postbus.RVB.BiedboekVMR@rijksoverheid.nl

Ander interessant aanbod Bekijk alle aanbod